Ne yalan söyliyim takıntım var belli olmuştur zaten
Kesinlikle katılıyorum. Bence bu devirde Intel işlemci alınmaz. Ayrıca bence ekran kartında NVIDIA yerine AMD tercih etmelisiniz. RX 5600 XT modeli uygun olacaktır.

Müzik ve video düzenlemeleri de olacak, tabii ki de oyun ağırlıklı ama AMD ikisininde işini görür mü?
Kesinlikle katılıyorum. Bence bu devirde Intel işlemci alınmaz. Ayrıca bence ekran kartında NVIDIA yerine AMD tercih etmelisiniz. RX 5600 XT modeli uygun olacaktır.

Ekran kartında AMD'ye güvenmiyorum nedense

James Donkey'i fiyat performans açısından tercih ettim bence gayet ideal

Monitör 27 büyüklüğünde istiyorum fiyat ve özellikler olarak da en iyisi James Donkey

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ☺ 9K bütçem var monitör hariç, yardımcı olur musunuz kasa toplamama
Ben iki markayı da uzun süre kullandım. NVIDIA daha verimli ve kararlıdır. Marka fanboyu değilim bu arada.

Bende nedense hiç kullanmadığım halde NVIDIA tutkunluğu var hayalimdi her zaman PC toplamak inşallah gerçekleştireceğim hayalimi, olmuşken güzel olsun istiyorum yardımlarınıza muhtacım
Öyle diyorsanız öyledir. Arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmayayım ben. Pek tecrübeli değilim bu konularda.

Düşünceniz için sağ olun

Son düzenleme:
Bu sistem fyat/rgb içindir!
.

Ekran kartı olarak da bunu alın.
.
Bunuda öneririm.
.
Monitör olarak bu sizinkinden daha iyi.
.

Yanlış anlama ama hazır bir sistem istiyorsan PCHocası kanalında 6000tl'ye RTX 2070 (mini) içeren bir sistem var. Üstüne bir ton para kalıyor. Gerekli özelleştirmeyi yapıp satın alabilirsin.

Bütçemi 2.500₺ aştı

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
MSI B450 GAMING PLUS MAX Anakart
GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz bellek
MSI RTX 2060 SUPER GAMING Ekran kartı
PHANTEKS P360X TEMPERED GLASS Siyah Kasa
FSP Hyper K 600W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD
VIEWSONIC VX2458-MHD 24" 144Hz 1ms LCD Ekran
TOPLAM: 9.105,00 TL

Bütçemi 2.500₺ aştı

9K monitör hariç sistem önerir misiniz yazmışsınız?
HDD'yi de önerdim almak zorunda değilsiniz.
Ben monitörde önerdim almak xorunda değilsiniz gün içerisinde ben dönüş yapacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…