RGB takıntınız yoksa güç kaynağı olarak bunu tercih edebilirsiniz. İşlemcinin kendi soğutucusu yok. Soğutucu almanız gerekiyor.

Ne yalan söyliyim takıntım var belli olmuştur zaten :)
Kesinlikle katılıyorum. Bence bu devirde Intel işlemci alınmaz. Ayrıca bence ekran kartında NVIDIA yerine AMD tercih etmelisiniz. RX 5600 XT modeli uygun olacaktır.

Müzik ve video düzenlemeleri de olacak, tabii ki de oyun ağırlıklı ama :D AMD ikisininde işini görür mü?
Kesinlikle katılıyorum. Bence bu devirde Intel işlemci alınmaz. Ayrıca bence ekran kartında NVIDIA yerine AMD tercih etmelisiniz. RX 5600 XT modeli uygun olacaktır.

Ekran kartında AMD'ye güvenmiyorum nedense :(
Olmamış. GTX 1660 Ti, James Donkey monitör falan.

Şuna bakabilirsiniz:
Galax RTX2060 Super 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP39SS-AKOG) | Teknobiyotik veya Sapphire Radeon Rx 5700 Xt 8gb Pulse 11293-01-20g - n11.com

James Donkey'i fiyat performans açısından tercih ettim bence gayet ideal 🤔

Şu özelleştirmelerle satın alın.

Eki Görüntüle 520127

RX 5700XT 1660 Ti'dan kat kat güçlü 2070SUPERle kafa kafaya bu kadar para vermişken 1660 Ti alınmaz aynı zamanda gidip James Donkey monitör de alınmaz.

Monitör 27 büyüklüğünde istiyorum fiyat ve özellikler olarak da en iyisi James Donkey
Intel alınır, alınmaz diyemem ama ekran kartı konusunda size katılamıyorum. AMD grafik sürücüleri kararlı çalışmıyor, kartlar verimsiz.

Doğru diyorsunuz 9K TL ile toplanacak markalar değil beyefendinin seçtikleri.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim ☺ 9K bütçem var monitör hariç, yardımcı olur musunuz kasa toplamama
Ben iki markayı da uzun süre kullandım. NVIDIA daha verimli ve kararlıdır. Marka fanboyu değilim bu arada.

Bende nedense hiç kullanmadığım halde NVIDIA tutkunluğu var 😂😂 hayalimdi her zaman PC toplamak inşallah gerçekleştireceğim hayalimi, olmuşken güzel olsun istiyorum yardımlarınıza muhtacım 😊
Öyle diyorsanız öyledir. Arkadaşı yanlış yönlendirmiş olmayayım ben. Pek tecrübeli değilim bu konularda.

Düşünceniz için sağ olun 😇

Son düzenleme:
Bu sistem fyat/rgb içindir!
.

Ekran Alıntısı8.PNG

Ekran kartı olarak da bunu alın.
.
Bunuda öneririm.
.
Monitör olarak bu sizinkinden daha iyi.
.

Yanlış anlama ama hazır bir sistem istiyorsan PCHocası kanalında 6000tl'ye RTX 2070 (mini) içeren bir sistem var. Üstüne bir ton para kalıyor. Gerekli özelleştirmeyi yapıp satın alabilirsin.

Bu sistem fyat/rgb içindir!
.

Eki Görüntüle 520181

Ekran kartı olarak da bunu alın.
.
Bunuda öneririm.
.
Monitör olarak bu sizinkinden daha iyi.
.

Bütçemi 2.500₺ aştı 🤨

AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
MSI B450 GAMING PLUS MAX Anakart
GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz bellek
MSI RTX 2060 SUPER GAMING Ekran kartı
PHANTEKS P360X TEMPERED GLASS Siyah Kasa
FSP Hyper K 600W 80+ EU Güç kaynağı
KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD
VIEWSONIC VX2458-MHD 24" 144Hz 1ms LCD Ekran
TOPLAM: 9.105,00 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı