9-10 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
10k
Maksimum bütçe 9-10k arası, çok bir bilgim olmadığı için konu açmak istedim. Çok beklentim yok, ama oyun için.
Technopat ikinci el ilanlarına bir göz at derim. Birkaç tane buldum size. Tek tek bileşen de alabilirsiniz. Konu sahiplerine kefil değilim.

Satılık: Intel Arc A750 - Intel i3 13100F sistem

Uzay sistem olur. Sıfır ram ssd. Önemli olan faktör işlemci-ekran kartı tabii. Amd ekran kartı daha fp olur gibi bu bütçede.

Bilen birisi zaten 1. kalite toplanmayacagını bilir diye düşünüyorum ben. Valorant CS2 falan oynatır o fiyatta alacagın biligisayarlar.
beklentim de o civarlarda zaten, valo 60-70 fps bana ideal. şu an kullandığım laptop 20-25 civarı valorant ta

Technopat ikinci el ilanlarına bir göz at derim. Birkaç tane buldum size. Tek tek bileşen de alabilirsiniz. Konu sahiplerine kefil değilim.

Satılık: Intel Arc A750 - Intel i3 13100F sistem

birinde sarı site ilanı gözükmüyor diğerinde hiçbir bilgi bulunmuyor ve 12 bin düşünüyorum yazmış...

Uzay sistem olur. Sıfır ram ssd. Önemli olan faktör işlemci-ekran kartı tabii. Amd ekran kartı daha fp olur gibi bu bütçede.
hocam olur mu demiyorum en fazla hangisi olur diye soruyorum, benim konuda çok bilgim yok maalesef

bana ya tüm sistemin ayrı ayrı linkleri yada komple bir hazır sistem lazım

Sahibinden'de 9. veya 10. nesil işlemcili bilgisayarlar görüyorum 8bin lira bandında oralara bakmanı öneririm.

Hocam net bir kriter lazım, Trendyol'dan hazır almayı bile düşünüyorum o derece bilgisizim, CS2'yi bilmem ama benim laptop Valorant'ta 20-25 FPS arası veriyor (kendim denemedim birkaç videodan baktım) bunu hesaba katarak söylüyorum en düşük ayarlarda en azından 60 FPS verebilecek bir bilgisayar önerisi istiyorum.

Ancak buradan bir kıyas yapabiliyorum kusura bakmayın.

sarı sitede şöyle birşey buldum fiyatına değer mi?

i5-3470, rx550, 16gb ram, 240gb ssd, 500gb hdd hazır sistemler 8500 civarı sizce alınır mı?

bi videodan baktım işlemci ve gpu için, fps 130 ila 170 arası değişiyor, arada droplar oluyor fakat genel olarak beklentilerimin çok üstünde diyebilirim ki bütçemin de altında bir ürün, ne düşünüyorsunuz alınır gibi bence

bu arada hazır sistem ismi zeiron esc x80, trendyolda buldum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı