Toplayabileceğini sanmıyorum maalesef.Maksimum bütçe 9-10k arası, çok bir bilgim olmadığı için konu açmak istedim. Çok beklentim yok, ama oyun için.
Maksimum bütçe 9-10k arası, çok bir bilgim olmadığı için konu açmak istedim. Çok beklentim yok, ama oyun için.
Toplanır bu arada.Toplayabileceğini sanmıyorum maalesef.
Kalitesi sorgulatır.Toplanır bu arada.
Technopat ikinci el ilanlarına bir göz at derim. Birkaç tane buldum size. Tek tek bileşen de alabilirsiniz. Konu sahiplerine kefil değilim.Maksimum bütçe 9-10k arası, çok bir bilgim olmadığı için konu açmak istedim. Çok beklentim yok, ama oyun için.
Kalitesi sorgulatır.
beklentim yüksek değil, şuan ideapad 3 kullanıyorum ne alırsam alayım uhd 600 ve celeron n4020 den iyidirKalitesi sorgulatır.
beklentim de o civarlarda zaten, valo 60-70 fps bana ideal. şu an kullandığım laptop 20-25 civarı valorant taBilen birisi zaten 1. kalite toplanmayacagını bilir diye düşünüyorum ben. Valorant CS2 falan oynatır o fiyatta alacagın biligisayarlar.
birinde sarı site ilanı gözükmüyor diğerinde hiçbir bilgi bulunmuyor ve 12 bin düşünüyorum yazmış...Technopat ikinci el ilanlarına bir göz at derim. Birkaç tane buldum size. Tek tek bileşen de alabilirsiniz. Konu sahiplerine kefil değilim.
Satılık: RTX 2060 - 12100F 16 GB 500 GB SSD sistem
Selamlar arkadaşlar. Sistemi 2 yıldan fazla bir süredir kullanmaktayım. Sistem için pazarlıklı talep ettiğim fiyat ise 7.500 TL'dir. Alıcı arkadaşlar 1253008940 ilan no ile sarı siteden irtibata geçebilirler.www.technopat.net
Satılık: Intel Arc A750 - Intel i3 13100F sistem
Satılık: i3 10105F RX 6500 XT masaüstü bilgisayar
i3 10105F. RX 6500 XT. H510M-K 16 GB garantili RAM. Markasını unuttum ama kaliteli bir RAM idi. Zalman 500 watt PSU. RGB büyük kasa. İşlemci hariç bütün ürünlerin garantisi kutusu ve faturası duruyor. Hepsinin 1 buçuk sene daha garantisi vardır daha jelatinlerini bile çıkarmadım. Neredeyse...www.technopat.net
hocam olur mu demiyorum en fazla hangisi olur diye soruyorum, benim konuda çok bilgim yok maalesefUzay sistem olur. Sıfır ram ssd. Önemli olan faktör işlemci-ekran kartı tabii. Amd ekran kartı daha fp olur gibi bu bütçede.
Sahibinden'de 9. veya 10. nesil işlemcili bilgisayarlar görüyorum 8bin lira bandında oralara bakmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.