9-10 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe
10k
birinde sarı site ilanı gözükmüyor diğerinde hiçbir bilgi bulunmuyor ve 12 bin düşünüyorum yazmış...
Örnek olması açısından birkaç tane önüme geleni koymuştum. Biraz gezinin bu kategoride. İllaki bir tane bulacaksınızdır.

Örnek olması açısından birkaç tane önüme geleni koymuştum. Biraz gezinin bu kategoride. İllaki bir tane bulacaksınızdır.

RX 550, i5 3470 iyi midir? Zaten belirttiğim gibi beklentim yüksek değil, MC 150 FPS üstü olsa yeter diyebilirim

sarı sitede şöyle birşey buldum fiyatına değer mi?

i5-3470, rx550, 16gb ram, 240gb ssd, 500gb hdd hazır sistemler 8500 civarı sizce alınır mı?
Bu kesinlikle alınmaz hocam. Sarı sitede veya letgo'da Parçaları ayrı ayrı alarak rahat valo oynayabileceğin sistem dizebilirsin. Ben 2 ay önce 16gb ddr4, i3 8100 kasayı 3k'ya aldım. Ekran kartım yok, 2500'e falan da 1050ti taksam 1k'ya ssd alsam 6.5k'ya valo oynayacak sistemim oluyor. Biraz sıkı araştırırsan sen de 10k'ya i5 9-10. nesil + 1650 bile toplayabilirsin ikinci el.

SSD, kasa ve PSU da 2500 TL'ye hallolur. 1070 yerine 5600XT'de bakılabilir ama sorunluydu zamanında şu an nasıl bilmiyorum. Ayrıca 600W Cooler Master kasasından çıkan fazlalık PSU var elimde, piyasası ne kadar bilmiyorum, istersen piyasanın biraz altına veririm sana.

SSD, kasa ve PSU da 2500 TL'ye hallolur. 1070 yerine 5600XT'de bakılabilir ama sorunluydu zamanında şu an nasıl bilmiyorum. Ayrıca 600W Cooler Master kasasından çıkan fazlalık PSU var elimde, piyasası ne kadar bilmiyorum, istersen piyasanın biraz altına veririm sana.
Ekran kartı için böyle bir konu buldum ama siz çıtayı bayağı yükseltmişsiniz. 1070 Miningli kart olabilir mi? Normal gelmedi bana.

Ekran kartı için böyle bir konu buldum ama siz çıtayı bayağı yükseltmişsiniz. 1070 Miningli kart olabilir mi? Normal gelmedi bana.

Olması muhtemel ama piyasası bu zaten. 4000'e RTX 2060 sattım geçen, hadi en baba 4300'e gitsin. 9 yıllık karta daha kaç para verelim ki? Furmark testine ve termal padlerin durumuna bakıp alınabilir.

Olması muhtemel ama piyasası bu zaten. 4000'e RTX 2060 sattım geçen, hadi en baba 4300'e gitsin. 9 yıllık karta daha kaç para verelim ki? Furmark testine ve termal padlerin durumuna bakıp alınabilir.
Benim paylaştığım konudaki ekran kartı temiz görünüyor. Testler de güzel. 2000'e bu kartı alıp sağlam SSD, kasa ve PSU üçlüsü alabilir. Ne dersiniz? Mesela kasayla birlikte Kyber 750 W 3000 TL. Fiyatına göre çok kaliteli bir PSU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı