9/2 değerlerle Twitch yayını açılır mı?

reasinx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:

İşlemci: i3 1005G1.
RAM: 2x4 2667 MHz.
Ekran kartı: Intel UHD Graphics.

İnternet değerlerim:

Ekran Alıntısı.PNG

İnternet değerlerime göre açabileceğimi düşünüyorum. İnternet değerlerim daha da yüksek olabiliyor çünkü şu an internete bağlananlar var. Ama yayın açmak için sistemimin yeticeğini sanmıyorum.

Sistem özellikleri:

İşlemci: i3 1005G1.
RAM: 2x4 2667 MHz.
Ekran kartı: Intel UHD Graphics.

İnternet değerlerim:

Eki Görüntüle 922244

İnternet değerlerime göre açabileceğimi düşünüyorum. İnternet değerlerim daha da yüksek olabiliyor çünkü şu an internete bağlananlar var. Ama yayın açmak için sistemimin yeticeğini sanmıyorum.

O upload hızı ile imkansız çamur gibi olur. Minimum 5 Mbps upload lazım.

Hocam yayında download değil upload önemli. 2mbps upload ile 480p açarsınız ama şöyle bir olay var upload düşük olduğundan online oyun oynayamazsınız yayında. Yani mesela minecraft single player olarak yayın açabilirsiniz.

Hocam yayında download değil upload önemli. 2Mbps upload ile 480p açarsınız ama şöyle bir olay var upload düşük olduğundan Online oyun oynayamazsınız yayında. Yani mesela Minecraft Single Player olarak yayın açabilirsiniz.

Minecraft yayını açacağım zaten tek oyunculu olarak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı