9.3 Milyon Dolar E Mail

Yani hevesini kursağında bırakmış gibi olmak istemem ama bence dereyi görmeden paçayı sıvama derim. Mailin sonunda adam cevap ver bilgileri yollayayım demiş sen hele cevap ver de sonra zaten işin aslı astarı ortaya çıkar.
Hocam ciddi değiliz elbet. Takılıyoruz.

İşin ciddisi benim bir tanıdığıma böyle bir mail gelmişti açtıktan sonra mail adresinde kayıtlı tüm e-postalara aynı mesaj isim değiştirilip yollanmıştı bir virüs misali. O yüzden dikkat etmeni tavsiye ediyorum polise kadar başvurmuştuk bu durum yüzünden :)

Öncelikle bu kadar mesaj geleceğini hiç düşünmemiştim :D Ve yorumları okurken çok güldüm. Arkadaşlar tabii ki geri dönüş yaptım aklımdan da uçtu zaten de benim hakkımda bilgi toplaması biraz şaşırttı. :D Ama oldu diyelim hepinize benden bir PS4 + 100 Oyun :D İşte bu yüzden Technopat'ı seviyorum be. :D Bu arada çok yakınım zaten polis sorun yok o konuda.

Yerinizde olsam kesinlikle o mesaja cevap vermezdim. O hırsızlar önce karınlarını doyursunlar da öyle 9.3 milyon dolar versinler.
Bu gibi çakallarla devlet baş edemezken o yakınım dediğiniz polis ne yapabilir.

Tabi şu da var; Bir mesaj geldi diye öyle hemen "soyulma, hacklenme" olayı gerçekleşmiyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı