9.5 ayda TYT AYT biter mi? (TM)

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene sınava hiç çalışmadım. Kursa da gitmedim evden de çalışmadım temelim sıfır mat hiç yok. Bu sene çalışacağım ailem dershaneye kaydettirdi. Temelim gerçekten sıfır netlerim şu şekildeydi: YKS sonucu 1.5m TYT 1.3m EA sıralaması Türkçe 16.75 net, sosyal 6.5, mat 1.75, AYT s-zaten fasa fiso. 9.5 ayda ne kadar bitirebilirim? Gelecek mesajları tahmin edebileceğim için şimdiden söylüyorum 9.5 ay sıfır temele yetse de yetmese de bu sene çalışacağım sadece bu çok zor bir şey mi sormak istedim. Tam bir hedef belirleyemedim şimdilik hedefim 150k bu zor bir hedef mi yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse senin sınırlarını bilemez. Eğer sen yapabileceğine inanıyorsan, başarabilirsin. Biz seni senden daha iyi tanıyamayız.
Geçen sene sınava hiç çalışmadım. Kursa da gitmedim evden de çalışmadım temelim sıfır mat hiç yok. Bu sene çalışacağım ailem dershaneye kaydettirdi. Temelim gerçekten sıfır netlerim şu şekildeydi: YKS sonucu 1.5m TYT 1.3m EA sıralaması Türkçe 16.75 net, sosyal 6.5, mat 1.75, AYT s-zaten fasa fiso. 9.5 ayda ne kadar bitirebilirim? Gelecek mesajları tahmin edebileceğim için şimdiden söylüyorum 9.5 ay sıfır temele yetse de yetmese de bu sene çalışacağım sadece bu çok zor bir şey mi sormak istedim. Tam bir hedef belirleyemedim şimdilik hedefim 150k bu zor bir hedef mi yapılabilir mi?

İnandıysan yapılabilir tabii. 150K zor bir hedef değil. Günlük 4 - 5 saat çalışmayla başla. Sonraki aylarda kademeli olarak bu saatleri arttır. Nisan ayına kadar 4 -5 saat ideal olacaktır tahminimce, Ardından mayıs ayında 6 - 7 saatlere çıkarak bu devamlılığı sürdür. İstediğin hedefe rahatlıkla ulaşırsın bence. Ben 39k yaptım. Daha iyi sonuç istersen ben mart başında 6 - 7 saat çalışmayı devamlı hale getirmiştim. Ama devamlılık önemli bir yerde aksaklık olursa toparlamak çok güç oluyor. Başarılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı