9.800 TL'ye toplanan sistem nasıl?

Gameebooster'ın monitörünü kullanan birisi olarak fiyatına göre çok da kötü ürünler üretmediğini söyleyebilirim. 3300 TL gibi bütçelerde [sıfır| 165Hz ve AMD FreeSync NVIDIA G-Sync gibi teknolojileri destekleyen 165 Hz bir monitör fiyatına göre gayet iyi bence.

Gameebooster'ın monitörünü kullanan birisi olarak fiyatına göre çok da kötü ürünler üretmediğini söyleyebilirim. 3300 TL gibi bütçelerde [sıfır| 165Hz ve AMD FreeSync NVIDIA G-Sync gibi teknolojileri destekleyen 165 Hz bir monitör fiyatına göre gayet iyi bence.

Bana da iyi geldi monitörün sıfır fiyatları. Fazla kaliteli olmasa da iyi performans sunuyor. Hoş görüntüsü var :D bu fiyata 165Hz 1ms bulmak zor 2023'te.

Bu paraya çok daha iyisi yapılabilirdi bence.

Kanka toplasana hadi monitör dahil yapabiliyorsan yap bakalım ama oyle sahibindene girip en düşük fiyatı listele deyip 20 yıl onceki ilanları aratmadan imkansız daha iyisi çıkmaz.

Hahaha bu kuyruk acısı ne böyle, tutmayın küçük enişteyi.

Merak etme tutmazlar ortaya bir iddia atıp yapamadıktan sonra bir anlamı yok.

Ha tabii bir de oradan buradan öğrendiğin minimum bilgisayar bilginle millete ahkam kesmeni onermem.

Selam öncelikle. Geçtiğimiz hafta sistem topladım özellikleri;
ASUS AREZ RX580 8 GB GDDR5 OC (2.el temiz kullanılmış mining vb. yok.) 1600TL.
i3 10105F (sıfır internetten aldım) 2 ay önce 1399TL.
8 GB DDR4 RAM (sıfır internetten aldım) 500TL.
500GB M.2 SSD (sıfır internetten aldım) 700TL.
650W 80+ RGB kasa (sıfır internetten aldım) 3 ay önce (1400TL)
Pro H510-B anakart (vatandan aldım) 1 ay önce (1700TL)
Game booster IPS 165Hz 1ms 2.el monitör piksel sorunu yok. (bilgisayarcıdan aldım 2500TL civarı)
Aldığım 7 parçadan 2'si 2.el 5I sıfır. 9800TL tuttu monitör dahil. Sizce değmiş mi? 2.sorum ise güncel oyunları Low-orta oynatır mı akıcı?
oynatır ama bi 8gb daha eklense kusursuz olurmuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı