9 ayda TYT ve AYT matematikte kaç net yapılabilir?

Daha fazla  
9 ve 10 pandemiyle çok kötü kaynadı benim için, 2 sene ders mers çalışmayınca ders çalışmadan sınıf geçebilmek için dilden bitirdim liseyi. Şu an TYT'den 52 net yapabiliyorum sadece Türkçe sosyal işaretleyerek YKS'de de 50 geldi zaten. Ama matematiğimin temeli çok sağlam değil ve 2 sene boyunca hiç matematik görmedim denebilecekken eşit ağırlıktan girmeye karar verdim bu sene. Dershaneye başlayıp TYT konularına yine bakındım bıyıklının kampa başladım ve ilk 12 konuyu bitirdim ama AYT matematikten çok ama çok korkuyorum. TYT'de daha matematikten 10 net yapabiliyorken 9 ayda hem TYT hem AYT matematikte 25'er net yapabilmek çok mu zor? Hangi kaynakları almam gerekiyor? YKS ile ilgili bir şey aratınca Technopat çıkıyor ilk sonuçlarda forumdakiler sıkıldı mı böyle başlık görmekten bilmiyorum ama biraz gerçekçi yoruma ihtiyacım var.

25 net yapılabilir. Geometriyi aksatma, bıyıklıdan devam et. Bende bıyıklıdan çalışıyorum iki hafta evvel denemede 21 net yapmıştım geometrisiz. Tabii biraz da temelim var benim ama zor değil yani.

Selamlar hocam öncelikle sakin oluyorsun panik yapacak bir şey yok.
İlk olarak ilk 12 konuyu bitirmen gayet iyi bir durum senin yerinde olsam orta seviye bir kaynaktan ilk 12 konuyu silip süpürürdüm ardından AYT matematiğe güzel bir şekilde başlardım YouTube'dan istediğim bir hocayı takip ederek ortalama 5 ay sürede de AYT matematiği hatrı sayılır bir seviyeye getirebilirsin aynı zamanda paralel bir şekilde TYT matematikten de soru bankası çözdükten sonra denemelere dalabilirsin böylece hem TYT hem AYT matematiği iyi yerlere çekebilirsin ama geometride işler değişir daha fazla mesai harcaman lazım ama gözünü korkutmasın önümüzde ki zaman diliminde iyi çalışırsan o netlere çıkabilirsin.
Şimdiden başarılar.

Şu ana kadar ilk 12 konuyu halletmen çok büyük bir artı. "Kalan sürede kaç net yapılır?" sorusunun cevabı pek yoktur. Çalışıp zaman içinde göreceksiniz. Matematik kısmında ise:

-> @alinamayanf35a hocamın dediği gibi 345 TYT Matematik soru bankasından ilk 12 konuyu bitir.
-> Paralel olarak AYT, geometri ve problemlere başla.

Kaynaklar
-> TYT: 345 TYT Mat
-> AYT: Eyüp B AYT Mat Kampı + 345 AYT Mat
-> Geometri: Eyüp B veya Kenan Kara + Geometrinin İlacı
-> Problemler: Problemlerin İlacı

AYT Matematik korkulacak bir yer değil sadece yoğun çalışma isteyen bir yer. Zevk veren bir zorluğu var ve sen de başlayınca o zehri alacaksın :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı