9 ayda YKS'de iyi bir sıralama yapılır mı?

Ben de bunu diyorum. Adam iki senede disiplin geliştirememiş. Bu saatten sonra mı geliştirecek? Rakipleri konuları hatim etmiş arkadaş hala 30k yapar mıyım diyor
Tıp istiyor paşası

Ben de bunu diyorum. Adam iki senede disiplin geliştirememiş. Bu saatten sonra mı geliştirecek? Rakipleri konuları hatim etmiş arkadaş hala 30k yapar mıyım diyor

Arkadaşın umudunu yitirmekten ve eziklemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Arkadaşın umudunu yitirmekten ve eziklemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
Makul bi hedefi olsa arkasında dururuz ama görüyorsun soruyu bugunkü 2. söyleyişim Gs'nin grup liderliği istemesi gibi bişey bu.

Hayır gerçekleri söylüyoruz dostum. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Gerçekler bunlar değil. Kendimden biliyorum 2 ay öncesine kadar bende adamakıllı çalışmazdım sadece ödevleri yapardım ve TYT netlerim 70'di şu an 95 100 geliyor ve bu 2 aylık düzenli çalışma ile oldu. İstedikten sonra 9 ayda neler neler yapılır. 30k da öyle aman aman bir sıralama değil. Siz başaramayınca insanlarında başaramayacağını düşünüyorsunuz bu yaptığınız sadece saygısızlık.

Dostum geliştirememişten kastın nedir tam olarak? çünkü ben geliştirmek istemedim o dönemlerde

Dostum geliştirememişten kastın nedir tam olarak? çünkü ben geliştirmek istemedim o dönemlerde
Kardeşim hepimizi boş ver kapat konuyu şimdiye 1 problem testi çözerdin sen işine başla ders çalış Allah hakkında hayırlısını eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…