Ben de bunu diyorum. Adam iki senede disiplin geliştirememiş. Bu saatten sonra mı geliştirecek? Rakipleri konuları hatim etmiş arkadaş hala 30k yapar mıyım diyor
Ben de bunu diyorum. Adam iki senede disiplin geliştirememiş. Bu saatten sonra mı geliştirecek? Rakipleri konuları hatim etmiş arkadaş hala 30k yapar mıyım diyor
Gerçekler bunlar değil. Kendimden biliyorum 2 ay öncesine kadar bende adamakıllı çalışmazdım sadece ödevleri yapardım ve TYT netlerim 70'di şu an 95 100 geliyor ve bu 2 aylık düzenli çalışma ile oldu. İstedikten sonra 9 ayda neler neler yapılır. 30k da öyle aman aman bir sıralama değil. Siz başaramayınca insanlarında başaramayacağını düşünüyorsunuz bu yaptığınız sadece saygısızlık.