9 ayda YKS'de iyi bir sıralama yapılır mı?

Gerçekler bunlar değil. Kendimden biliyorum 2 ay öncesine kadar bende adamakıllı çalışmazdım sadece ödevleri yapardım ve TYT netlerim 70'di şu an 95 100 geliyor ve bu 2 aylık düzenli çalışma ile oldu.
Tamam sen halihazırda iyi kötü net yapıyorsun. Ülkede matematikten sıfır çeken 1 milyon öğrenci var hocam. Onlar da 9 ay çalışsam 30k yaparım diyorlardır kendilerine.

Şimdi mi aklında geldi hocam disiplin geliştirmek? 2 sene mezun kalmak pek akıl karı değil gibi.

9 ay çalışan mı yoksa 4 sene çalışan mı daha fazla net yapar sence?

Tamamen nasıl çalıştığına bağlı. Benim kuzen 3 yıl çalışmadı sadece ödevleri yaptı sonra oyununu oynadı. Son 12 ay yüklendi ve 3500 sıralama yaptı.

Dostum geliştirememişten kastın nedir tam olarak? çünkü ben geliştirmek istemedim o dönemlerde
Hocam size nacizane bir tavsiyem olacak şimdi bu dediklerimi iyi düşünün şimdi buradakiler kazanırsın ya da kazanamazsın derse hayatınızda ne değişecek daha da mı motive olacaksınız motivasyon sizi SADECE A şehrinden B şehrine götürür güdünüz yani hedefiniz ise yolun sonuna kadar . Yani hocam buraya sormanızın hiçbir manası yok , çalışın olursa olur olmazsa da canınız sağ olsun , belki sizin için hayırlısı da odur zaten , zaten kaldı ki çalışmaktan başka bir şansınız da yok asılın çalışın olursa olur 3.senesinde Ankara Tıp kazanan var yahu bildiğim siz de 70 k yaparsınız bir Pc falan okursunuz ya da benim dediğim gibi ea dan hazırlanırsınız yani burayı kapatın ve gidin hani çalışacağınız varsa da zorlaştırıyor buradakiler kaldı ki onlar mı sizi ittirecek çalışmanız için oturun ve adam gibi çalışın . Burada konu açmanızın size hiç bir faydası yok ne sınav sonucunuza , ne çalışmanıza ne de geleceğinize hadi eyvallah bu sözlerimden Anlayana Sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler. Saygılarımla

Hocam size naçizane bir tavsiyem olacak şimdi bu dediklerimi iyi düşünün şimdi buradakiler kazanırsın ya da kazanamazsın derse hayatınızda ne değişecek daha da mı motive olacaksınız motivasyon sizi sadece a şehrinden b şehrine götürür güdünüz yani hedefiniz ise yolun sonuna kadar. Yani hocam buraya sormanızın hiçbir manası yok, çalışın olursa olur olmazsa da canınız sağ olsun, belki sizin için hayırlısı da odur zaten, zaten kaldı ki çalışmaktan başka bir şansınız da yok asılın çalışın olursa olur 3.senesinde Ankara tıp kazanan var yahu bildiğim siz de 70 k yaparsınız bir PC falan okursunuz ya da benim dediğim gibi EA'dan hazırlanırsınız yani burayı kapatın ve gidin hani çalışacağınız varsa da zorlaştırıyor buradakiler kaldı ki onlar mı sizi ittirecek çalışmanız için oturun ve adam gibi çalışın. Burada konu açmanızın size hiçbir faydası yok ne sınav sonucunuza, ne çalışmanıza ne de geleceğinize hadi eyvallah bu sözlerimden anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler. Saygılarımla.

Çok doğru konuşmuşsunuz tebrik ediyorum. Buradakilerin tek yaptığı moral bozmak, konuyu açmasa daha iyi olurdu.

Hocam size nacizane bir tavsiyem olacak şimdi bu dediklerimi iyi düşünün şimdi buradakiler kazanırsın ya da kazanamazsın derse hayatınızda ne değişecek daha da mı motive olacaksınız motivasyon sizi SADECE A şehrinden B şehrine götürür güdünüz yani hedefiniz ise yolun sonuna kadar . Yani hocam buraya sormanızın hiçbir manası yok , çalışın olursa olur olmazsa da canınız sağ olsun , belki sizin için hayırlısı da odur zaten , zaten kaldı ki çalışmaktan başka bir şansınız da yok asılın çalışın olursa olur 3.senesinde Ankara Tıp kazanan var yahu bildiğim siz de 70 k yaparsınız bir Pc falan okursunuz ya da benim dediğim gibi ea dan hazırlanırsınız yani burayı kapatın ve gidin hani çalışacağınız varsa da zorlaştırıyor buradakiler kaldı ki onlar mı sizi ittirecek çalışmanız için oturun ve adam gibi çalışın . Burada konu açmanızın size hiç bir faydası yok ne sınav sonucunuza , ne çalışmanıza ne de geleceğinize hadi eyvallah bu sözlerimden Anlayana Sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler. Saygılarımla
Dediklerinizde haklısınız, ben sadece meraktan açtım konuyu diğer insanların görüşleri nelerdir onların çevrelerinde benim gibi olup başarabilen birileri var mı acaba diye merak etmiştim ve açıkçası hedeflediğim şey gerçekten çok zor olduğundan dolayı da insan bi merak etmiyor da değil

Çok doğru konuşmuşsunuz tebrik ediyorum. Buradakilerin tek yaptığı moral bozmak, konuyu açmasa daha iyi olurdu.
moral yönünden çok sıkıntım yok hocam sosyal medya sonuçta her türlü insan olabiliyor çok problem değil

Şimdi mi aklında geldi hocam disiplin geliştirmek? 2 sene mezun kalmak pek akıl karı değil gibi.

9 ay çalışan mı yoksa 4 sene çalışan mı daha fazla net yapar sence?

Evet hocam 2 sene sonunda bilgisayar oyunlarından bunalıp ilk defa bu sene çalışmak istiyorum dediğin gibi akıl karı değil çünkü boşuna 2 kere sınava girdim ama hatanın neresinden dönsen kardır.

Dediklerinizde haklısınız, ben sadece meraktan açtım konuyu diğer insanların görüşleri nelerdir? Onların çevrelerinde benim gibi olup başarabilen birileri var mı acaba diye merak etmiştim ve açıkçası hedeflediğim şey gerçekten çok zor olduğundan dolayı da insan bir merak etmiyor da değil.

Moral yönünden çok sıkıntım yok hocam sosyal medya sonuçta her türlü insan olabiliyor çok problem değil.

Sizin gibi olupta ilk 9K yapan abilerim var okulumda. Siz imkansız gibi düşünmeyin. Bu işe yaparım başarırım kafasıyla girin, zaten olmayacak gibi bir düşünceyle girerseniz olmaz. Hedeflediğiniz sıralama çok zor değil. Oturun deneme çözün eksiklerinizi kapata kapata gidin. Bi rakibime taktik vermediğim kalmıştı😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı