9 bin TL bütçe ile TROYA-SCHOOL - R5 PRO 4650G sistem alınır mı?

O fiyatla ikinci el GTX 1060'lı ya da biraz daha iyi PC'ler alınır. Bu PC kazık gibi.

2.el istemediğimi belirtmiştim.

Bütçen belli olduğu için bu öneride bulundum, şahsen 4000 lira ikinci bir ekran kartı parası için kötü değil, belirli testleri yaparsan ikinci el kart almakta hiçbir sıkıntı yok.

Doğru söylüyorsunuz ancak şu an piyasada zaten monitör en az 2K eli ayağı düzgün bir şey almak istersek. Frekans TV sistemi alsak oda aynı 7E denk gelecek.

2.el istemediğimi belirtmiştim.

Doğru söylüyorsunuz ancak şu an piyasada zaten monitör en az 2K eli ayağı düzgün bir şey almak istersek. Frekans TV sistemi alsak oda aynı 7E denk gelecek.
İmkanın varsa bir işe gir derim, 5 veya 6 bin lira işini çözer senin fazladan, bana göre bu sistemi almak istiyorsun gibi geliyor ama. Acele etme derim. 🙂

İkinci el istemediğiniz için monitör dahil olarak 8.000 TL'ye satın alınabilir gibi duruyor. Oyun oynuyorsanız ekran kartı da takarsınız.

İmkanın varsa bir işe gir derim, 5 veya 6 bin lira işini çözer senin fazladan, bana göre bu sistemi almak istiyorsun gibi geliyor ama. Acele etme derim. 🙂
Hocam evliyim, sabit bir gelirim var ekstra html kodları satıyorum. O yüzden şuan bir pc ihtiyacım var. İleride duruma göre belki ekran kartı takabilirim. Ama inventus pc de iyi kararsız kaldım :)

Hocam evliyim, sabit bir gelirim var ekstra HTML kodları satıyorum. O yüzden şu an bir PC ihtiyacım var. İleride duruma göre belki ekran kartı takabilirim. Ama inventus PC de iyi kararsız kaldım :)

Ben aldim çok iyi oyun konusunda iş konusunda yeterli ekran kartını yayın veya render konusu dışında alma derim tek başına zaten işini gorur.

O kadar parayı ona vermek yerine daha iyi ekran kartlı bir sistem toplanabilir. @messinicocugu.

Sadece sıfır istenirse üstteki inventus APU sistem üstüne monitör daha iyi olur ama monitör ikinci el alınırsa rx6400+10100f bir sistem toplanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı