Merhaba,
İçinde 24inçlik monitör ve yazıcı falan da hediye veriliyor bütçem normalde 7K idi monitör hariç. Ama bu sistem 9K ya monitör ve yazıcı geliyor sizce alınır mı? Sadece Valorant oynuyorum.
Bütçen belli olduğu için bu öneride bulundum, şahsen 4000 lira ikinci bir ekran kartı parası için kötü değil, belirli testleri yaparsan ikinci el kart almakta hiçbir sıkıntı yok.
Doğru söylüyorsunuz ancak şu an piyasada zaten monitör en az 2K eli ayağı düzgün bir şey almak istersek. Frekans TV sistemi alsak oda aynı 7E denk gelecek.
Doğru söylüyorsunuz ancak şu an piyasada zaten monitör en az 2K eli ayağı düzgün bir şey almak istersek. Frekans TV sistemi alsak oda aynı 7E denk gelecek.
İmkanın varsa bir işe gir derim, 5 veya 6 bin lira işini çözer senin fazladan, bana göre bu sistemi almak istiyorsun gibi geliyor ama. Acele etme derim.
İmkanın varsa bir işe gir derim, 5 veya 6 bin lira işini çözer senin fazladan, bana göre bu sistemi almak istiyorsun gibi geliyor ama. Acele etme derim.
Hocam evliyim, sabit bir gelirim var ekstra html kodları satıyorum. O yüzden şuan bir pc ihtiyacım var. İleride duruma göre belki ekran kartı takabilirim. Ama inventus pc de iyi kararsız kaldım
Hocam evliyim, sabit bir gelirim var ekstra HTML kodları satıyorum. O yüzden şu an bir PC ihtiyacım var. İleride duruma göre belki ekran kartı takabilirim. Ama inventus PC de iyi kararsız kaldım