İndirimle takip edersen 10K ya tamamlarsın
İncehesap cuma indirimleri var.
İtopya hafta sonu indirimleri var.
Black firday yaklaşıyor gerçi o pek etkilemiyor ama.
9K gibi yüksek bir bütçeye RTX 2060 almak bence mantıksız aynı şekilde 3000 serisini beklemekte kumar oynamak gibi bir şey. Dün 3K olan kart bugün 4K olabiliyor bu ülkede. Toplama yapmak daha pahalıya denk geliyor. Arkadaşın attığı Sinerji sistem gayet alınabilir bir model.
Buy XFX Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6 PCI Express 4.0 ATX Video Card RX-57XT83LD8 with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
9K gibi yüksek bir bütçeye RTX 2060 almak bence mantıksız aynı şekilde 3000 serisini beklemekte kumar oynamak gibi bir şey. Dün 3K olan kart bugün 4K olabiliyor bu ülkede. Toplama yapmak daha pahalıya denk geliyor. Arkadaşın attığı sinerji sistem gayet alınabilir bir model.
2060S koymamın nedeni Zen 3 Mimarisini'de destekleyen B550 anakart koymamdadır. 500TL daha verip 5700XT'de alabilir. "Geleceğe yönelik" bir konu sanıyordum burayı.
Bu fiyata Türkiye'de alacağınız sistem B450 anakart olur anca. Arkadaş geleceğe yönelik bir şey istediğinden 1400TL'lik anakart koydum. Ayrıca 3000MHz RAM yerine 3600MHz koydum.