9 Bin TL PC tavsiyesi

by_oguzhan

Zeptopat
Daha fazla  
Arladaşlar 9.000 TL bütçe var. Oyun ve programlama için kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arladaşlar 9.000 TL bütçe var. Oyun ve programlama için kullanacağım, önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bu biraz aşabilir ama güzel laptop bende 5600h olan modeli var

Bu da bendeki ama 16 GB bendeki

Performans olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim ben hibrid ve elektrikli araçlar teknolojisi öğrencisi olduğum için bana yeterli yazılım için falanda yeterli olacağını düşünüyorum.

Hocam bu biraz aşabilir ama güzel laptop bende 5600h olan modeli var.

Bu da bendeki ama 16 GB bendeki.

Performans olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim ben hibrid ve elektrikli araçlar teknolojisi öğrencisi olduğum için bana yeterli yazılım için falanda yeterli olacağını düşünüyorum.

Masaüstü alacağım.

Bu fiyata bu sistem değer mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-08-19-29-33-572_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-09-08-19-29-33-572_com.android.chrome.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 82
Hocam bu fiyata değmez sözde Win 10 lisanslı sürümünü koyarak 1000 TL 1500 TL gibi fark koymuş 8 GB ram yetersiz sisteme ayrı olarak bir adet daha ram almak zorundasın. Sana önerdiğim sistem daha işlevsel senin açından keşke ekran kartları bulunur ve uygun fiyatlı olsa daha güzel bir sistem yapardık ama maalesef günümüz şartları elverişli değil.

Hocam bu fiyata değmez sözde Windows 10 lisanslı sürümünü koyarak 1000 TL 1500 TL gibi fark koymuş 8 GB RAM yetersiz sisteme ayrı olarak bir adet daha RAM almak zorundasın. Sana önerdiğim sistem daha işlevsel senin açından keşke ekran kartları bulunur ve uygun fiyatlı olsa daha güzel bir sistem yapardık ama maalesef günümüz şartları elverişli değil.

RAM 16 GB orada 8 gözüküyor. Windows10 kendileri koyuyor sadece parçaların fiyatı o kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı