9 bin TL telefon önerisi

Bütçe
9000

Dokei

Decapat
Daha fazla  
Babam telefonunu değiştirmek istiyor. Malum kendi telefonu eskidi. Bu yüzden pek bir beklentisi yok sağlam olsun, uzun götürsün yeter.
Ben Samsung A24 düşünüyorum sağlamlık açısından ama gene de öneriniz varsa derseniz sevinirim.

Kullandığı şeyler: Instagram, Facebook, haberler, WP, arama konuşma (ses kalitesi için dedim),

Ek olarak: Babam inşaat işlerinde uğraştığı için kasası ekranı filan sağlam olması önemli ve kullanımı basit olsun klasik Samsung gibi yani.
Şarjı da uzun götürse tam olur çünkü çok şarja takmaz ve şarjın hemen bitmesinden de hoşlanmaz.

Eski telefonu: Huawei Mate 20 Lite.

Samsung M34+aksesuar masrafı.
Samsung A24+aksesuar masrafı.
Realme 9 Pro.
Realme 10.

Biz A24'ü karar kıldık ama sorum şu Amazon'dan alırsak ürün yurt dışından mı gelecek ve garantisi Türkiye garantili olmayacak mı bilmiyorum ilk defa Amazon'dan sipariş edeceğiz de.
Yani Amazon güvenli mi saçma duruyor soru ama endişe var yurt dışı diye biliyorum.

Biz A24'ü karar kıldık ama sorum şu Amazon'dan alırsak ürün yurt dışından mı gelecek ve garantisi Türkiye garantili olmayacak mı bilmiyorum ilk defa Amazon'dan sipariş edeceğiz de.
Yani Amazon güvenli mi saçma duruyor soru ama endişe var yurt dışı diye biliyorum.

Artık Türkiye'ye açıldı altında Samsung Türkiye garantili yazan telefonları alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı