9 bin TL telefon önerisi

Fenga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde 8700 TL var maksimum 9000 TL'ya çıkabilirim. Uzun süre kasmayacak fiyat performans bir telefon önerebilir misiniz?

Eğer bütçenizi artırabiliyorsanız Samsung Galaxy M34 veya Samsung Galaxy A24 tercih etmenizi öneririm.
Bütçe artamamıyor ise Realme 9 Pro 128 GB Siyah önerebilirim.

Hocam bu biraz eski değil mi Android'ler de eski olunca sıkınıtı çıkıyor diye duymuştum.
Realme 11 4G'ye baktım biraz bu fiyat bandında iyi duruyor. Bu telefon sence iyi midir?

1, 2K çıkabilirsen eğer A25 5G, bataryanın iyi olmasını istiyorsan M34 5G alabilirsin. Bu bütçede gayet iyiler.

Hocam xiami Realme gibi markalar 2 yılda falan kakstırıyor mu sence bunlar daha mı iyi?

Hocam bu biraz eski değil mi Android'ler de eski olunca sıkınıtı çıkıyor diye duymuştum.
Realme 11 4G'ye baktım biraz bu fiyat bandında iyi duruyor. Bu telefon sence iyi midir?

Hocam xiami Realme gibi markalar 2 yılda falan kakstırıyor mu sence bunlar daha mı iyi?
Bunlar giriş seviyeli telefonlar, hor kullanmassan iyi giderler. Her marka için diyorum. Kullanımına bağlı yani. 2,3 sene idare ederler, daha fazlada giderler kullanımına bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı