9 bin TL telefon önerisi

Bütçe
5-6-7-8-9 bin TL

FFaatiihh

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öğrenciyim ve uygun fiyatlı bir cep telefonu arayışı içerisindeyim. Kamerası zerre önemli değil, ekranı IPS tercih ediyorum, Hz önemli değil 60 Hz kullanıyorum su anda elimde LG G6 kullanıyorum ve memnunum açıkçası, PUBG orta ayarlarda 45 FPS yeterli bana çünkü zaten telefondan oynamam Samsung Tab A9 Plus kullanıyorum ve işimi görüyor. Günlük 2 3 tür LoL girer sosyal medyada takılırım. Kasma donma yapmasın kamerası önemli değil.

Aklımdaki modeller;
  • Redmi 13.
  • Redmi 14C.
  • Tecno Spark 30C.
  • Tecno Spark 20.
  • Tecno Pova 5
  • Samsung a16.
  • Bunlar sıfır düşündüklerim.
  • Yenilenmiş telefon düşüncem.
  • Samsung a72.
  • Samsung a23.
Bu bütçeye hangi telefonu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, öğrenciyim ve uygun fiyatlı bir cep telefonu arayışı içerisindeyim. Kamerası zerre önemli değil, ekranı IPS tercih ediyorum, Hz önemli değil 60 Hz kullanıyorum su anda elimde LG G6 kullanıyorum ve memnunum açıkçası, PUBG orta ayarlarda 45 FPS yeterli bana çünkü zaten telefondan oynamam Samsung Tab A9 Plus kullanıyorum ve işimi görüyor. Günlük 2 3 tür LoL girer sosyal medyada takılırım. Kasma donma yapmasın kamerası önemli değil.

Aklımdaki modeller;
  • Redmi 13.
  • Redmi 14C.
  • Tecno Spark 30C.
  • Tecno Spark 20.
  • Tecno Pova 5
  • Samsung a16.
  • Bunlar sıfır düşündüklerim.
  • Yenilenmiş telefon düşüncem.
  • Samsung a72.
  • Samsung a23.
Bu bütçeye hangi telefonu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

A16'dan başka düzgün seçenek görmüyorum A72 kronikleriyle ünlü olan bir cihazdı diye hatırlıyorum diğer markalara girmeyeceğim bile. Bu bütçeye Samsung'un daha iyi olduğunu düşünüyorum

Donanım önemli derseniz Tecno Camon 20 Pro, yazılım derseniz a16.

Hocam teşekkürler, babam Samsung A54 kullanıyordu ve çok güzel. Ben de Teknosa'da gördüm 10 bin bütçeyi artırıp onu da alabilirim çok iyi cihaz cidden.

A16'dan başka düzgün seçenek görmüyorum A72 kronikleriyle ünlü olan bir cihazdı diye hatırlıyorum diğer markalara girmeyeceğim bile. Bu bütçeye Samsung'un daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam teşekkür ediyorum yenilenmiş A54 alınır mı? Teknosa'da 10 bin babam da kullanıyor bence aşırı iyi.

Hocam teşekkürler, babam Samsung A54 kullanıyordu ve çok güzel. Ben de Teknosa'da gördüm 10 bin bütçeyi artırıp onu da alabilirim çok iyi cihaz cidden.

Hocam teşekkür ediyorum yenilenmiş A54 alınır mı? Teknosa'da 10 bin babam da kullanıyor bence aşırı iyi.

Asla alınmaz kesinlikle ekranı falan yan sanayidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı