9 bin TL'ye iPhone 11 128 GB alınır mı?

ravivirvir

Zeptopat
9 bin liraya iPhone 11 128 GB alınır mı? 2. el ama yenilenmiş değil. Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64 GB kullanıyorum ve artık yer sıkıntısı çekmekten yoruldum. Habire ön bellek temizliyorum.

Son düzenleme:
Pil sağlığı %86 da şarj aleti falan yok, güncelleme desteği ne zamana kadar alacak onu da bilmiyorum ne gibi testler yapabilirim şu an cihaz elimde karar verme aşamasındayım.

Güncelleme desteği iOS 26 ile bitti diye biliyorum. Yine de 2-3 sene idare edecektir. 9 bin TL'ye zaten çok telefon kalmadı. Samsung tarafında zorlarsan S21 FE bulursun 2. el. Sıfır bir şey almaya kalkarsan A16 ya kalırsın.

Buradaki bazı benzer konuları okudum da çoğu iPhone 11 alınmaz diyor.

Ben fiyatına göre yorumluyorum. 9K vererek almada bir sıkıntı görmedim. 13K falan deseydin alınmaz derdim. Durumu iyiyse neden alınmasın fiyatı iyi sayılır. Yurt içi cihazı değil mi?

Yurt içi sanırsam nasıl kontrol sağlayabilirim

Bu konudan alıntılıladım mesajı. Galiba bu şekilde oluyor.

evet model numarasında tu yazıyor yurtiçi cihazı, bazıları ekranından şikayet etmişler iphone 11'in bana ne gibi çeşitli sorunlar çıkarabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…