İtopya'dan 9.10.2024 bilgisayar aldım hala ürün hazırlanıyor yazıyor, tahmini ne zaman gelir?
İtopya'dan 9.10.2024 bilgisayar aldım hala ürün hazırlanıyor yazıyor, tahmini ne zaman gelir?
Hatta şöyle bir bilgi veriyim. 4.11.2023 de sipariş etmişim. 11.11.2023 de kargoya verilmiş, 12.11.2023 de elime ulaşmış.Hocam selamlar. Ben müşteri hizmetleri ile ilgili bu konuda görüşmüştüm. İşte hazırlanıyor falan dediler, bir kaç kez daha aradığımda ürün kargoya verilse bile hazırlanıyor gözüküyor bir anda düşüyor sisteme dediler. Öyle de oldu. Bir gün sabah ansızın sisteme hazırlanıyordan kargoda diye gözüktü. Merak etmeyin, tam 1 hafta 10 gün içinde kargoya veriliyor.
İnşallah en kısa sürede eline ulaşır. Kontrol alırken sana kargoyu veren adama bir dakika bekler misin? diyerek gözünün önünde kargoyu aç. Kutu kargosunu da aç. Kasa da bir problem var mı yok mu gözünün önünde yap. Sonra teslim al. Hayırlı olsun.Teşekkür ederim herkese.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.