9 Liralık Windows 10 Pro anahtarı orijinal mi?

Ben incelemeyi izledim fakat korsan olduğunu teyit ettiklerini görmedim. Denedik çalıştı dediler.

Makaleye ekleme yapmışlar, keşke teyit sonucunuda videoya eklemiş olsalardı. Zira YouTube üzerinden gelen izleyici yanılıyor böylece.

Ben direkt Microsoft'a sordum ve bu keylere güvenilmemesi gerektiğini söylediler.
Yeni sipariş verdiğim laptop için OEM Windows 10 Pro arıyordum ve karşıma 9 - 20 lira arası değişen Windows 10 Pro anahtarları çıktı.
Bunlar orijinal mi anlayamadım. Eskiden en ucuzu OEM'di, onu da 50-60 lira civarına alırdık. Yorumlar olumlu olsa da 9 liraya Windows lisansı almak bana biraz saçma geldi. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ben direkt Microsoft'a sordum ve bu keylere güvenilmemesi gerektiğini söylediler.

Bu konu amma uzadı, dönüp dönüp tartışılıyor. Her yerde de aynı şeyler yazılıyor;

1-Evet bu KEY'ler orjinaldir. Bu KEY'leri alıp bilgisayarınızı aktifleyebilirsiniz.
2-Bu KEY'lere Microsoft güvence vermez, adamlar salak mı? normalde 700TL'ye sattıkları bir ürünün 10TL'lik versiyonuna destek versinler. Bu KEY'ler legal ya da illegal olsun Microsoft'un haberi ve güvencesi dışında satılmaktadır.
3-Ben 6 seneden beri bu tür KEYleri'i mutlu mesut evimdeki PC'lerimde kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
4-Benim sorun yaşamamış olmam sizin sorunla karşılaşmayacağınız anlamına gelmez. Eğer KEY'leri ticari bir işletmede kullanacaksanız iki kere düşünün. Ticari işletmelerinizde hukuki problemler yaşayabilirsiniz.
5-KEY'ler kara listeye girerse gider 10TL'ye bir tane daha alıverirsiniz.
6-Bu tartışmalardan uzak olmak isteyenler de gider normal bir şekilde windowsu satın alır.
7-Ancak, Windows işlerim sistemlerini + Antivirus programlarını Cracked / WAREZ / AUTOLOADER gibi yollar kullanarak aktiflemeyiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı