9. nesil i7, 1650 Ti için yeterli mi?

Daha fazla  
5 senedir Lenovo IdeaPad L340 kullanıyorum. İlk zamanlar pek sıkıntım yoktu ama son 2 senede çok yavaşlamaya başladı ve sadece Google açıkken bile CPU %50'lerde kullanılıyor. i7 9. nesil 1650 Ti için yeterli midir yoksa yükseltmeli miyim?

Dosya Ekleri

• sillll.jpeg
    sillll.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 23
Laptopta yükseltme nasıl yapacaksın ki cihazı değiştirmen gerekecek.

5 senedir Lenovo IdeaPad L340 kullanıyorum. İlk zamanlar pek sıkıntım yoktu ama son 2 senede çok yavaşlamaya başladı ve sadece Google açıkken bile CPU %50'lerde kullanılıyor. i7 9. nesil 1650 Ti için yeterli midir yoksa yükseltmeli miyim?

Laptopta yükseltemezsiniz. Genel olarak yükseltecekseniz sisteminiz şuanlık bütçeniz yoksa kullanabilir bir sistem. Çoğu oyunu düşük-orta arası grafiklerde oynayabilirsiniz. Normal kullanım için ise hala yeterli. Format atarsanız bir de bakım yaparsanız çözüleceğini düşünüyorum.

Yeterli, ancak ne demeye çalıştınız anlamadım, halihazırda 9. nesil i7 kullanıyorsunuz, yükseltemezsiniz.

9.nesil çok eskide kaldı. Değiştirmekten başka çaren yok. Tam performansta mı dizüstün?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı