9. nesil i7 & RTX2060 laptop ne kadar eder?

Benim Asus Ram ve SSd açısından öndeyken, bu laptopun Ekran kartında önde olduğunu görüyorum. İşlemcilerini kıyasladığımda aynı çıktı performansları. 22K gerçekten uygun bir fiyat gibi görünüyor. Bu şekilde bakınca benimkinin 2. Elini 17-18K aralığında maximum satabilirim gibi anladım. 18Kdan denemeyi düşünüyorum sahibindende, referans için teşekkürler.
Rica ederim lakin yanlış yerden baktınız sanırım işlemci de sizinkinden üstün. Ram ve ssd takviyesi de 1000₺ düşünürsek çok da fark yok. Hayırlı satışlar kardeşim güzel cihazın var.
 

Dosya Ekleri

  • 6F96B819-C218-46A9-BC2D-21DE83F33342.png
    6F96B819-C218-46A9-BC2D-21DE83F33342.png
    110,7 KB · Görüntüleme: 11
Aynısının 1660tilisi var bende. Ben 15e vermeyi düşünüyorum. Pazarlık payı vs olmadan. Tek fiyat. Sarı siteye koyma niyetim yok da olurda koyarsam pazarlık payını sadece orda eklerim.

17-18 istemen gayet makul o laptoba. Özellik bir yana malzeme kalitesi ve işçilik denen bir şey de var. Rog üst segment ürün. Aynı özelliklerdeki 2 ürün arasında bile sadece segment farkından 7-8 bin fark ediyor sıfırda. Sıfır alırken malzeme kalitesine, sağlamlığına, dayanıklılığına vs bakılıyor da ikinci elde niye sadece özelliklere bakılıyor? Tabi ürünün malzeme kalitesi ikinci elde sıfırdaki gibi fark ettirmez ama yine de fiyata biraz artı katar.
 
Aynısının 1660TILIsi var bende. Ben 15e vermeyi düşünüyorum. Pazarlık payı vs olmadan. Tek fiyat. Sarı siteye koyma niyetim yok da olurda koyarsam pazarlık payını sadece orada eklerim.

17-18 istemen gayet makul o laptopa. Özellik bir yana malzeme kalitesi ve işçilik denen bir şey de var. ROG üst segment ürün. Aynı özelliklerdeki 2 ürün arasında bile sadece segment farkından 7-8 bin fark ediyor sıfırda. Sıfır alırken malzeme kalitesine, sağlamlığına, dayanıklılığına vs bakılıyor da ikinci elde niye sadece özelliklere bakılıyor? Tabii ürünün malzeme kalitesi ikinci elde sıfırdaki gibi fark ettirmez ama yine de fiyata biraz artı katar.

İkinci elde pek seriye bakılmaz sistemin kalitesine bakılır TUF muş ROG muş çok fark etmiyor.
 
İkinci elde pek seriye bakılmaz sistemin kalitesine bakılır TUF muş ROG muş çok fark etmiyor.
Senin dediğin özellik oluyor. Benim demek istediğimse 2. el bile olsa alacağın üründe malzeme kalitesinin, sağlamlığın vs bunların da önemli olduğu. Buna şöyle örnek vereyim benim eski Asus laptobumu 6 yıllıkken arkadaşa satmıştım, daha dün konuştuk hala taş gibi çalışıyor demişti. O laptop 9 seneyi devirdi. Tabi fanla klavyesini değiştirdi ama benden aldıktan 1-1.5 sene sonra. Bir de istediğimiz fiyatlar da ürüne, markaya özelliklere vs bakınca makul sayılır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı