9. Nesil işlemciler İçin BIOS Güncellemesi

Onuralp Önal

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar
Yaza kadar para biriktirerek bir bilgisayar topluyorum. İlk başta kafamda i5 8400 vardı işlemci olarak ancak sonradan i5 9400F karşıma çıktı. Elimdeki anakart MSI H370 Gaming Plus. Şimdi ben 9. Nesil bir işlemci alırsam BIOS'u güncellemem gerecek mi? Eğer gerecek ise 8. Nesil bir işlemci takmadan bu işlemi nasıl yapabilirim? Anakartı yaklaşık bir ay önce aldım. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar
Yaza kadar para biriktirerek bir bilgisayar topluyorum. İlk başta kafamda i5 8400 vardı işlemci olarak ancak sonradan i5 9400F karşıma çıktı. Elimdeki anakart MSI H370 Gaming Plus. Şimdi ben 9. Nesil bir işlemci alırsam BIOS'u güncellemem gerecek mi? Eğer gerecek ise 8. Nesil bir işlemci takmadan bu işlemi nasıl yapabilirim? Anakartı yaklaşık bir ay önce aldım. Şimdiden teşekkürler
Msi Dragon Center üzerinden BİOS güncellemisi yapılıyor mu kontrol eder misin? Msi Z390 anakartta oluyor.

1400 lira gibi harika bir fiyattan sıfır kutulu i5 8600 buldum :) Bunu aldım BIOS güncellemeye de gerek kalmadı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı