BIOS güncellemeden 9. nesil Intel kullanmak

Makaleler
1
Merhaba ben 9. nesil işlemci için anakart alacağım ama bu BIOS güncellemesine aklım takıldı. Teknobiyotik bir videosunun yorumlarında altta yazdığım anakartın BIOS güncellemesi gerektirmeden 9. nesil Intel çalıştırdığını söylüyor. Çalıştırır mı?

ASRock H310M-G M.2 anakart.

P3.00 sürümünden itibaren 9.nesil desteği başlıyor. Anakartı şu an alacaksanız güncel BIOS ile gelebilme şansı var. Tam olarak hangi işlemciyi takacaksınız?
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı1.PNG

İ3 9100F'in desteği P4.10 sürümünden itibaren başlıyor, bunun altında sürüm gelirse sistem açılamayabilir. Şipariş vereceğiniz yerden güncelleme yapılmasını isteyebilirsiniz veyahut son parti anakartlar genelde son sürüm BIOS ile gelir, bu nedenle güncelleme yapmaya gerek kalmaz takıp kullanabilirsiniz.

İnternette hiç BIOS güncellemeden benim işlemcimi takıp çalıştıranlar var o yüzden merak etmiştim.
Onların anakartı muhtemelen güncel sürüm ile geliyordur ve direk takıp çalıştırıyorlardır. Sizin anakartta güncel sürüm ile gelirse takıp çalıştırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı