9. nesil Xbox Controller, Y, X, A, b tuşları yuvasından çok az kaymış

masad34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce Trendyol'dan ithalatçı garantili, doha elektronik satıcısıncan 2099 TL'ye Xbox 9. nesil gamepad aldım. Seri numarasıyla Microsoft'un sitesinden kayıt ettirdim. Orijinal yani ama Y, A, B, X tuşları yuvalarının tam ortalarında değil, biraz sağa sola kaymışlar, hala her şey çalışıyor ama iade etmeli miyim? Ve kolun orijinal olduğunu başka nerelerden anlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce Trendyol'dan ithalatçı garantili, doha elektronik satıcısıncan 2099 TL'ye Xbox 9. nesil gamepad aldım. Seri numarasıyla Microsoft'un sitesinden kayıt ettirdim. Orijinal yani ama Y, A, B, X tuşları yuvalarının tam ortalarında değil, biraz sağa sola kaymışlar, hala her şey çalışıyor ama iade etmeli miyim? Ve kolun orijinal olduğunu başka nerelerden anlayabilirim?
Böyle hatalar olabilir. Orjinalde bile. Acil ihtiyaçın yoksa yenisini iste bence.

Ancak 2099TL'ye aldığım gamepad şu an en ucuz 2400 civarı, sizce yenisini istersem o kadar farka değer mi ve eğer istemezsem sorun çıkarır mı uzun vadede?

Yok, çıkarmaz bence. Sadece tuşlar kayıksa diğer mekanik aksamda bir sıkıntı yoksa, sıkıntı çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı