9. Nesil Xbox Kontrolcü İncelemesi

Bluetooth modunda FIFA 2021, NBA 2K21 oynayabiliyor musunuz ? Tuşlara basma ve iki kontrolcü gözükme sorunu yaşıyorum da henüz bir çözüme ulaşamadım onca çözüm yolu denememe rağmen.
O oyunlarda EA kaynaklı sorun var.

O oyunlarda EA kaynaklı sorun var.
Çok absürt bir durum gerçekten. Kol denince akla ilk gelen oyunlar ama Windows için en iyi kol ile dahi çalışmıyor. Uyduruk kollar bile hem kablolu hem kablosuz uyumlu şekilde çalışıyor. EA ve Microsoft'un rezilliğinden başka bir şey değil.

Pes oynuyorum kafam rahat hocam.

Hocam inceleme için teşekkürler FIFA, Pes ve Steam oyunların da rahat çalışıyor mu? PC ile bağlantı kopma sorunları var mı?

Hocam F710'da bir süre sonra joystickde fiziksel olarak sağa sola kayma problemleri oluyordu. Xbox 9. nesilde böyle bir problem oluyor mu?

Hocam F710'da bir süre sonra joystickde fiziksel olarak sağa sola kayma problemleri oluyordu. Xbox 9. nesilde böyle bir problem oluyor mu?
Böyle bir problem yaşamadım hocam, sadece beyaz rek alırsan bazı dar aralıklı bölgeleri biraz kirlenebiliyor, kürdan tarzı bişiyle temizlemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…