Gamepad almak istiyorum önümüzdeki ay. İki gamepad arasında kaldım. Daha önce 1 ay kadar 9. nesil kullanmıştım rahattı güzeldi ama pil sorunu rahatsız ediyordu. PS kafelerden de DS5 ile oynama fırsatım oldu rahatsız etmemişti.
Pil sorunu olmadığı için kafamı karıştırıyor. Oyunlarda mesela a tuşuna basın seçeneği çıktığında DS kullanırsam da öyle mi gözüküyor? Yoksa DS a uyumlu oyunlarda falan kare basın diye gözüküyor mu? Eğer öyleyse DS alacağım. + ve - ile tavsiye verir misiniz?
Gamepad almak istiyorum önümüzdeki ay. İki gamepad arasında kaldım. Daha önce 1 ay kadar 9. nesil kullanmıştım rahattı güzeldi ama pil sorunu rahatsız ediyordu. PS kafelerden de DS5 ile oynama fırsatım oldu rahatsız etmemişti.
Pil sorunu olmadığı için kafamı karıştırıyor. Oyunlarda mesela a tuşuna basın seçeneği çıktığında DS kullanırsam da öyle mi gözüküyor? Yoksa DS a uyumlu oyunlarda falan kare basın diye gözüküyor mu? Eğer öyleyse DS alacağım. + ve - ile tavsiye verir misiniz?
Piyasada başı çeken 2 kontrolcüye göre farkları, avantajları ve dezavantajları nelerdir sizce? Hall effect joystick olması, 800 küsür Hz polling rate'e sahip olması büyük avantaj mesela, başka neler var?
Piyasada başı çeken 2 kontrolcüye göre farkları, avantajları ve dezavantajları nelerdir sizce? Hall effect joystick olması büyük avantaj mesela, başka neler var?
Peki siz ürünü nereden aldınız? Aliexpress Türkiye'ye getirirken sıkıntılı durum yaşama ihtimalimiz yüksek midir? Ürünün fiyatı bayağı uygun görünüyor aslında denenebilir duruyor.