9. nesil Xbox series vs DualShock 5

422470

Hectopat
Gamepad almak istiyorum önümüzdeki ay. İki gamepad arasında kaldım. Daha önce 1 ay kadar 9. nesil kullanmıştım rahattı güzeldi ama pil sorunu rahatsız ediyordu. PS kafelerden de DS5 ile oynama fırsatım oldu rahatsız etmemişti.

Pil sorunu olmadığı için kafamı karıştırıyor. Oyunlarda mesela a tuşuna basın seçeneği çıktığında DS kullanırsam da öyle mi gözüküyor? Yoksa DS a uyumlu oyunlarda falan kare basın diye gözüküyor mu? Eğer öyleyse DS alacağım. + ve - ile tavsiye verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepad almak istiyorum önümüzdeki ay. İki gamepad arasında kaldım. Daha önce 1 ay kadar 9. nesil kullanmıştım rahattı güzeldi ama pil sorunu rahatsız ediyordu. PS kafelerden de DS5 ile oynama fırsatım oldu rahatsız etmemişti.

Pil sorunu olmadığı için kafamı karıştırıyor. Oyunlarda mesela a tuşuna basın seçeneği çıktığında DS kullanırsam da öyle mi gözüküyor? Yoksa DS a uyumlu oyunlarda falan kare basın diye gözüküyor mu? Eğer öyleyse DS alacağım. + ve - ile tavsiye verir misiniz?

PC için Xbox 9.Nesil oldukça iyi bir cihaz, pil sorunu için şarjlı pil ve şarj cihazı alabilirsiniz. 4 pil alıp yedekli olarak kullanırsınız.

Ya da 8BitDo Ultimate Bluetooth modelini de değerlendirebilirsiniz, analog stickleri hall effect olduğu için drift problemine sebep olmuyor.

1720527621533.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yan sanayi denmez. Çinli işi bu olan bir markanın ürünü bu. Baya kaliteli hali hazırda bende kullanıyorum şuanda.
Piyasada başı çeken 2 kontrolcüye göre farkları, avantajları ve dezavantajları nelerdir sizce? Hall effect joystick olması, 800 küsür Hz polling rate'e sahip olması büyük avantaj mesela, başka neler var?

Hall effect analog arka 2 backbutton. Mekanik switch dpad ve facebutton olması.

Hem 2.4G alıcılı hemde Bluetooth bulundurması.
Peki siz ürünü nereden aldınız? Aliexpress Türkiye'ye getirirken sıkıntılı durum yaşama ihtimalimiz yüksek midir? Ürünün fiyatı bayağı uygun görünüyor aslında denenebilir duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı