9. nesil Xbox series vs DualShock 5

422470

Hectopat
Gamepad almak istiyorum önümüzdeki ay. İki gamepad arasında kaldım. Daha önce 1 ay kadar 9. nesil kullanmıştım rahattı güzeldi ama pil sorunu rahatsız ediyordu. PS kafelerden de DS5 ile oynama fırsatım oldu rahatsız etmemişti.

Pil sorunu olmadığı için kafamı karıştırıyor. Oyunlarda mesela a tuşuna basın seçeneği çıktığında DS kullanırsam da öyle mi gözüküyor? Yoksa DS a uyumlu oyunlarda falan kare basın diye gözüküyor mu? Eğer öyleyse DS alacağım. + ve - ile tavsiye verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki siz ürünü nereden aldınız? Aliexpress Türkiye'ye getirirken sıkıntılı durum yaşama ihtimalimiz yüksek midir? Ürünün fiyatı bayağı uygun görünüyor aslında denenebilir duruyor.
Attığım link'ten aldım. Ürün malzeme kalitesi olarakda baya iyi. Aynı zamanda gelirken ürünün kutusunun üstüne firma ekstra machenike basılı koli kutusuna koyup gönderiyor. Zarar görmesi çok zor.

Sıkıntı yaşamazsın vergi ile ödüyosun zaten. PTT kargo evine kadar getiriyor.

Attığım link'ten aldım. Ürün malzeme kalitesi olarakda baya iyi. Aynı zamanda gelirken ürünün kutusunun üstüne firma ekstra machenike basılı koli kutusuna koyup gönderiyor. Zarar görmesi çok zor.

Sıkıntı yaşamazsın vergi ile ödüyosun zaten. PTT kargo evine kadar getiriyor.
XBOX kolu kullandınız mı bilmiyorum fakat eğer kullandıysanız ergonomik olarak sizce çok fark var mı?

1720528061495.png

Buda analog performansı. Kalibrasyonu çok sağlam yapılmış. 0.00002'ye sabitleniyor direk. Error rate olarak da en iyilerden biri.

XBOX kolu kullandınız mı bilmiyorum fakat eğer kullandıysanız ergonomik olarak sizce çok fark var mı?
Kullandım. Zaten gamepad koleksiyonum var. Evimde 10 tane gamepad var şuan. Ergonomisi neredeyse aynı. Bu kolla 30 saat Lies of P oynadım gram yorgunluk hissetmedim.

Eki Görüntüle 2246810
Buda analog performansı. Kalibrasyonu çok sağlam yapılmış. 0.00002'ye sabitleniyor direk. Error rate olarak da en iyilerden biri.

Kullandım. Zaten gamepad koleksiyonum var. Evimde 10 tane gamepad var şuan. Ergonomisi neredeyse aynı. Bu kolla 30 saat Lies of P oynadım gram yorgunluk hissetmedim.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son bir soru olarak, attığınız linkte satıcı veya mağaza ismi göremedim. Bu sitede mağaza sistemi yok mu? Varsa siz linkteki mağazadan mı aldınız? Bir de ürünün fiyatı vergi eklenince 1640 TL oluyor. Sizce alınır bir fiyat mı? Şu an XBOX kolum var ama yedek olarak almayı düşünüyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son bir soru olarak, attığınız linkte satıcı veya mağaza ismi göremedim. Bu sitede mağaza sistemi yok mu? Varsa siz linkteki mağazadan mı aldınız? Bir de ürünün fiyatı vergi eklenince 1640 TL oluyor. Sizce alınır bir fiyat mı? Şu an XBOX kolum var ama yedek olarak almayı düşünüyorum.
Yakın zamana kadar satıcı ismi gözüküyordu normalde ama şuan nedense gözükmüyor. Ben siparişlerim kısmından hangi satıcıdan aldıysam ona girdim oradan attım linki.

Ayrıca 5000 üstü satış yapmış sorun olmaz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı