9. sınıf Anadolu lisesi seçmeli derslerine nasıl çalışmalı?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben haftaya pazartesi meslek lisesinden Anadolu lisesine geçmiş olacağım. Fakat.
Sağlık, demokrasi, astronomi, Türk sosyal hayatında aile ve peygamberimizin hayatı derslerini görmeden sınava gireceğim. Nereden ve hangi konuya kadar çalışmam gerek?

Merhaba ben haftaya pazartesi meslek lisesinden Anadolu lisesine geçmiş olacağım. Fakat.
Sağlık, demokrasi, astronomi, Türk sosyal hayatında aile ve peygamberimizin hayatı derslerini görmeden sınava gireceğim. Nereden ve hangi konuya kadar çalışmam gerek?
Bu dersler genelde işlenmez. Mesela astronomi dersine muhtemelen fizikçi giriyordur. Fizik dersi işliyordur. Bu derslerin de bazen cevapları verilir, bazen sorular verilir.

Bu dersler genelde işlenmez. Mesela astronomi dersine muhtemelen fizikçi giriyordur. Fizik dersi işliyordur. Bu derslerin de bazen cevapları verilir, bazen sorular verilir.

E o zaman ben fizikten falan da geride kaldım.

YouTube'da bunlar ile ilgili konular varsa izle. Onun dışında sınıftakilerden notlar isteyebilirsin.

Gideceğim okulda bir tanıdığım yok.

Anadolu lisesinde ilk defa böyle dersler görüyorum. Özel Anadolu'ya falan mı gidiyorsunuz? Ve ayrıca sorular verilir bizim okulda sağlık ve trafik diye iki ders var sınav zamanı cevapları veriyorlar kağıtları dolduruyoruz veriyoruz.

Yeni liseye geçtikten sonra oradakilere sorsan daha iyi olur. Belli olmaz :)

Bizim sınavlarımız pazartesi başlıyor işte onların sınavlarını da bilmiyorum. Vallahi bıktım keşke zorlayıp meslek lisesine gitmeseydim.

Anadolu lisesinde ilk defa böyle dersler görüyorum. Özel Anadolu'ya falan mı gidiyorsunuz? Ve ayrıca sorular verilir bizim okulda sağlık ve trafik diye iki ders var sınav zamanı cevapları veriyorlar kağıtları dolduruyoruz veriyoruz.

Yok normal Anadolu lisesi seçmeli dersler umarım dediğiniz gibi olur.

İlkokul arkadaşımı buldum sınav tarihleri daha belli değilmiş teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı