Meslek lisesi öğrencisi YKS'ye nasıl çalışmalı?

OCG24

Centipat
Şu an bir meslek lisesin de 10.sınıf öğrencisiyim önümde bir YKS sınavı var ve 4 yıllık bölüm istiyorum. Yani yapabilir miyim bilmiyorum. Çünkü 12.sınıfta stajlarım var ve şu an elektrik elektronik bölümünde okuduğum için bana ek bir puan sağlıyolar. Şimdiden çalışmam mı gerekiyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dershaneye yazılmayın. Dershaneye vereceğiniz para ile özel hoca veya bir koç kiralayın. Meslek derslerinden kalan vakitte YouTube ile konu anlatımı izleyerek soru çözebilirsiniz. Alanınızı seviyorsanız alandan bir üniversiteye yönelin.

Elektrik - Elektronik mühendisliği, elektronik haberleşme vb. bölümleri araştırmanızı tavsiye ederim.

Dershaneye yazılmayın. Dershaneye vereceğiniz para ile özel hoca veya bir koç kiralayın. Meslek derslerinden kalan vakitte YouTube ile konu anlatımı izleyerek soru çözebilirsiniz. Alanınızı seviyorsanız alandan bir üniversiteye yönelin.

Elektrik - Elektronik mühendisliği, elektronik haberleşme vb. bölümleri araştırmanızı tavsiye ederim.
Elektronik ve haberleşme okuyorum şuan zaten zor dedikleri için biraz uzaklaştım teşekkür ederim cevapladığınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı