9. sınıf Anadolu lisesinden mesleğe geçmek mantıklı mı?

Dil konusunda sıkıntı yaşamam yabancı dilimin iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam benim bir arkadaşım geçtide gastronomiye onu direkt otelde başlatmışlar ve 2500'e yakın maaş alıyor o nasıl oluyor bilgin var mı? Oda 9. sınıf.

Bilemiyorum kankam özele geçmem büyük ihtimal.
Neden ki knk cebinden 10 kuruş para çıkmıyor yemek falanda ücretsiz bu arada nerede oturuyorsun

Knk evet zaten okul bu sene açıldı o yüzden sadece okulda 9. Sınıflar var yani sadece biz okulda tek 9lar var birde sanırım 500-600tl servis parası vereceksin ama otobüsle gelip gidersin dc 15 a ya binersin ve 30 dk ye gelirsin arkadaşlarımın çoğu öyle geliyor
Ztn okul servis ile gelirsen 150 TL destek ama otobüsle gelirsen okul tamamını karşılıyor

Kanka evet zaten okul bu sene açıldı o yüzden sadece okulda 9. sınıflar var yani sadece biz okulda tek 9'lar var bir de sanırım 500-600TL servis parası vereceksin ama otobüsle gelip gidersin DC 15'a ya binersin ve 30 dk ye gelirsin arkadaşlarımın çoğu öyle geliyor.
Ztn okul servis ile gelirsen 150 TL destek ama otobüsle gelirsen okul tamamını karşılıyor.

Doğrudur Kanka'da planlarda şu an öyle bir şey yok ya belli değil bilgiler için sağ ol düşüneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı