9. Sınıf birisi yaz tatilinde nasıl ders çalışmalı?

Eksiklerini ölçüp tartıp , o konular üzerinden bir tür program oluştur. Oluşturduğun programda o konuların varsa konu eksiği ki kitaplar üzerinden çözerek pekiştirirsin , rahatlıkla giderirsin. Çok da dert etmene gerek yok

Hocam cümlenin Türkçe meali nedir?

Kanka bu kadar kasmana gerek yok diyorum 11'e kadar dinlen bu kadar sıkma takdir almışsın ne güzel ben de aldım zaten LGS'den yeni çıkmışsın. İnsan bir dur demesini bilmeli bazen.

Hocam sınıfın matematik ortalaması 81'den yüksek. Sınıf bana matematikte aptal muamelesi yapıyor. Eskiden bende çalışmayı sevmezdim ama şu an gerçekten kendi içimden çalışmak geliyor.

Ortalaması 80 üzeri sınıf ve aptal muamelesi mi? Nasıl bir liseymiş o ya. Tam şımarık çoluk çocuk işi, doğru düzgün tekrar edip yeterli bir not alın yeterli ne kasıyorsun be bu kadar? Aldırış etmeyin yeter. Boşa vakit harcamaktan başka bir şey değil.

Sakıncası yoksa sebebi nedir?

Üniversiteye yetecek kadar kafam olmadığını düşünüyorum saatlerce oturup ders çalışmak istemiyorum şu an hem okulumu okuyup hem de yakın zamanda bir yerde çalışarak para biriktireceğim büyüdükçe işimde ustalaşıp küçük bir dükkan açarak yaşayıp ölmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…