Direk konuya atlıyorum berbat bir lise ile berbat bir öğrenci üstüne üstlük saçma notlar vs.
Şu an 9. sınıfım ve neden bitmiş diye konusuyorum cunku okulun resimcisi bile sınav yapıyor ve bilin bakalım kim resim çizemediği için en basit dersten 50 aldı?
Madem saçma bir yere düştüm ve 3 aylık yaz tatilim ailemin dırdırı ve bağırıslarlarla geçecek bari dedim. Birkaç dosttan öneri alayım da kendime geleyim.
Arkadaşlarım bana bir akıl veriniz 9. sınıfım maalesef öldü gitti bari 10. sınıfı toparlayayım ne yapmam lazım bilmiyorum. Bilemiyorum ne yapayım yaz tatilimi direk derslerimi vereyim bir disiplin mi oluşturayım? Yoksa artık bilmiyorum.
Direk konuya atlıyorum berbat bir lise ile berbat bir öğrenci üstüne üstlük saçma notlar vs.
Şu an 9. sınıfım ve neden bitmiş diye konusuyorum cunku okulun resimcisi bile sınav yapıyor ve bilin bakalım kim resim çizemediği için en basit dersten 50 aldı?
Madem saçma bir yere düştüm ve 3 aylık yaz tatilim ailemin dırdırı ve bağırıslarlarla geçecek bari dedim. Birkaç dosttan öneri alayım da kendime geleyim.
Arkadaşlarım bana bir akıl veriniz 9. sınıfım maalesef öldü gitti bari 10. sınıfı toparlayayım ne yapmam lazım bilmiyorum. Bilemiyorum ne yapayım yaz tatilimi direk derslerimi vereyim bir disiplin mi oluşturayım? Yoksa artık bilmiyorum.
LGS puanımın aşırı kötü olmasından dolayı maalesef aldıramam OBP'le kaçarım diye düşünmüştüm kaçamadım dersleri oturtabilirim ama ailemin dırdırı yıllardır beni öldüren bir şeydir hatta aşırı stresten 4. sınıfta sacım dokulmustu 6. sınıfta denemede bayılmıstım.
Ailenin dırdırına verebileceğim tavsiye boşvermen ve biraz da kendi lafını dinlettirmen. İkinci tavsiye pek ahlaklı durmuyor gibi biliyorum ama aile kutsal saygıdeğer diyip geçmemek lazım bazı anne babalar biraz da evlatlarından görmeyi hak ediyor. Sözünü geçirtmeye başla, karşı çık onlara.
Ailenin dırdırına verebileceğim tavsiye boş vermen ve biraz da kendi lafını dinlettirmen. İkinci tavsiye pek ahlaklı durmuyor gibi biliyorum ama aile kutsal saygıdeğer deyip geçmemek lazım bazı anne babalar biraz da evlatlarından görmeyi hak ediyor. Sözünü geçirtmeye başla, karşı çık onlara.
Aramızda çok kavgamız oldu bir şey başarsam bile başıma vururlar bu yılın basında afs miydi onunla 1 dönemliğine bile olsa kaçmaka çalıştım ama maalesef olmadı.
9. sınıfın kötü geçmesi kesinlikle toparlanmaz bir şey değil hatta hiç değil tek kaybin açık kapatmak için daha fazla efor sarfetmen lazım hedefin yüksekse OBP'den çelme yiyebilirsin ona dikkat et.
9. sınıfın kötü geçmesi kesinlikle toparlanmaz bir şey değil hatta hiç değil tek kaybin açık kapatmak için daha fazla efor sarfetmen lazım hedefin yüksekse OBP'den çelme yiyebilirsin ona dikkat et.