9. sınıf derslerine nasıl çalışılmalı?

Makaleler
4
Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası herkes harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almancayı hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası her kez harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almanca'yı hiç bilmiyorum.

Benim de aynı, aynı zamanda PC topladım ona çok zamanım harcandı.

Ben sınavlara sınavdan önceki teneffüste çalışırdım fazla kasma zaten sözlüler yükseltecektir. Notların düşük gelirse dert etme liseye geçişte oluyor öyle.

1605457470111.png

Bu notlar sınıf ortalamasından yüksek bu arada. 😆 Almanca içinde ben iki yazılıdan da 15 aldım ama hoca e-okula 60 girdi, onu da dert etme.

Bu sene 9. sınıfa geçtim, açıkçası herkes harıl harıl ders çalışırken ben hiç derslere katılmadım ve bilgim sıfır üzerinden sıfır. 7 gün sonra sınavlar başlayacak. Nasıl bir çalışma planı yapmam gerek? Almanca'yı hiç bilmiyorum.

Ben de 9.sınıfım. Canlı derslere girdim. Bilgim var. Matematiği anladım. Gerisi kolay. Sadece biyoloji ve tarihte zorlanacağım, yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sınavlara sınavdan önceki teneffüste çalışırdım fazla kasma zaten sözlüler yükseltecektir. Notların düşük gelirse dert etme liseye geçişte oluyor öyle.

Üniversiteye geçincede 1 saat önceden çalışır artık değil mi :D

Eki Görüntüle 738841
Bu notlar sınıf ortalamasından yüksek bu arada. 😆
Kesinlikle kolej değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı