Kar taneleri
Decapat
Zaman geldi çattı. Yarın ne olacak göreceğiz. Bu güncelleme saat kaçta geldi bilen var mı?
96 dolara bıçak aldim hatami ettim bilmiyorum ama ben sabah piyasaya bakmasam iyi olur.
Zaman geldi çattı. Yarın ne olacak göreceğiz. Bu güncelleme saat kaçta geldi bilen var mı?
96 dolara bıçak aldim hatami ettim bilmiyorum ama ben sabah piyasaya bakmasam iyi olur.
Bende çok gerildim alsammı almasammı çok istiyorum ama bu yaşta parayı çarçur etmekte bilmiyorum.
Keşke öyle bir şansım olsa. Babama yakalanırsam güzel olmaz. CS2'de kitap alınmalı mıdır? burada konuşuyoruz. (yanlışlıkla kitap yazdım)Ben aldim şu an ederi 150 ama sabah yine yazarim ne durumda oldugumu gece yatma sabaha kadar arastir al bence ytd.
Gece 3 gibi satışlar başlar
Piyasa belli olmadan almasaydınız keşke. Muhtemelen aldığınız bıcak çin marketinde şu an daha da ucuza satılıyor.96 dolara bıçak aldim hatami ettim bilmiyorum ama ben sabah piyasaya bakmasam iyi olur.
Piyasa belli olmadan almasaydınız keşke. Muhtemelen aldığınız bacak Çin marketinde şu an daha da ucuza satılıyor.
Bedava oğlu bedava. Hayırlı olsun.Beyler 355 dolara kızıl ağ çektim bs stattrak iyi mi?
Bedava oğlu bedava. Hayırlı olsun.
Satmasında zorlana bilirsin fakat baya iyi fiyata almişsınBeyler 355 dolara kızıl ağ çektim bs stattrak iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.