9. sınıf edebiyat sınavınız nasıldı?

Daha fazla  
Ben yarın edebiyat ve Türk sosyal hayatı sınavına gireceğim. Eski bir arkadaşım farklı bir okulda ve onlara bizden daha erken sınav yapmışlar. Bana çalışmana gerek yok hep okuduğunu anlama sordular dedi. Sizin de fikrinizi alayım 9. sınıflara soruyorum sadece. Edebiyat sınavı bilgiye dayalı mı yoksa okuduğunu anlamaya dayalı mı soruldu sizlere? Yarın ki Türk sosyal hayatı sınavıma 3 gündür çalışıyorum ama hala eksiğim var. Çoğunlukla okuduğunu anlama varsa edebiyata değil Türk sosyal hayatına çalışacağım.

Her hoca aynı kağıdı hazırlamaz, hangi konulardan soracağını da söyler ona göre çalışırsın. Hocanın numarası varsa sorabilirsin kendisine, söyleyip söylememek ona kalır artık.

Ha ayrıca, öbür derse 3 gündür çalışıyorsan her türlü edebiyata başla bence. Sırf yazılı için 3 gün biraz abartı geldi bana.

Her hoca aynı kağıdı hazırlamaz, hangi konulardan soracağını da söyler ona göre çalışırsın.

Ha ayrıca, öbür derse 3 gündür çalışıyorsan her türlü edebiyata başla bence. Sırf yazılı için 3 gün biraz abartı geldi bana.
Hiçbir şey söylemedi hocam sadece söz sanatlarından sormayacağını söyledi.

@Atamızın İzinden İşin kolay o zaman; noktalama, yazım kuralları, cart curt basit. Ortaokuldan kalmıştır aklında iki üç bir şey.

Bu arada mesajıma ekleme yaptım, herhangi bir arkadaşından numarasını alıp sorabilirsin hocana. Detayları verir herhalde kendisi.

Son düzenleme:
İlk sınavımdı, ilk defa kelebek sisteminde sınav olmuştum ve okul değiştiği için yeni bir öğrenmen hazırlamıştı. Bu yüzden ilkleri deneyimledim edebiyat sınavını. Bence ne iyi geçti ne kötü geçti.
Çünkü kelebek sistemde ilk defa sınav olmuştum ve şansıma 12. sınıfların yanında sınav oldum. Daha açıklanmadı ancak 80 gibi bir not bekliyorum.

Noktalama ve yazım kurallarına bak, 1. şahız 3. şahıs falan hikaye sorar illaki. Bunlar ile 50 alırsın yazar kitap sorarsada artık sınıfın zekisi kesin birkaç şey söyler onuda bakarsın bir yerlerden sınavda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı