9. sınıf için öneriler

10 niye cezaevi beni de korkuttular 9 69 muş şimdi baktım 10 72 imiş. Ortalamam. Zevkliydi ya.
Ben normalde gitmem gereken lisenin 2 lise altında bir okula düştüm. Bizim sınıf okulun en kötü sınıfıydıda ondan. Bir de ben çalışkan ve saf biri olduğum için sürekli bana sataşırlardı. Bıçak çeken vardı, elektrik çarptıran, her gün küfür yerdim zaten. Hepsi zaten tüttürüyordu her teneffüs. Her birinin suç dosyası kabarıktı zaten. Allah'a şükür 11'de en azından güvenli diyebileceğim bir sınıfa düştüm.

Ben normalde gitmem gereken lisenin 2 lise altında bir okula düştüm. Bizim sınıf okulun en kötü sınıfıydıda ondan. Bir de ben çalışkan ve saf biri olduğum için sürekli bana sataşırlardı. Bıçak çeken vardı, elektrik çarptıran, her gün küfür yerdim zaten. Hepsi zaten tüttürüyordu her teneffüs. Her birinin suç dosyası kabarıktı zaten. Allah'a şükür 11'de en azından güvenli diyebileceğim bir sınıfa düştüm.

Bizde okulun en berbat sınıfıydık 9 da. Ama bıçak falan değil daha çok dersi kaynatmalar dersi dinlememeler falan. Bir de geçen sene kalan 4'lü kız grubu vardı abovvv. Yani. Muazzam zamanlardı. Biz serviste tüttürürdük. Ben yakalanırım diye okulda içmezdim.

O 4'lü nün 2'si ile aynı servisteydik. 9'a geri dönmek için canımı veririm yani.

Bizde okulun en berbat sınıfıydık 9 da. Ama bıçak falan değil daha çok dersi kaynatmalar dersi dinlememeler falan. Bir de geçen sene kalan 4'lü kız grubu vardı abovvv. Yani. Muazzam zamanlardı. Biz serviste tüttürürdük. Ben yakalanırım diye okulda içmezdim.

O 4'lü nün 2'si ile aynı servisteydik. 9'a geri dönmek için canımı veririm yani.
Bir de şöyle bir olay olmuştu. Sınıfta bir sapık sürekli beni takip edip fotoğraflarımı çekiyordu ve bunu tiktokta paylaşıyorlardı. Çok kötüydü o zamanlar.
Bir de hocam serviste tüttürme cesaretini nasıl buldunuz :D

Bir de şöyle bir olay olmuştu. Sınıfta bir sapık sürekli beni takip edip fotoğraflarımı çekiyordu ve bunu TikTok'ta paylaşıyorlardı. Çok kötüydü o zamanlar.
Bir de hocam serviste tüttürme cesaretini nasıl buldunuz :D

Adam yaşlı zaten. Bizde en arkada camı açıp içiyorduk. Koltuk gizliyordu bizi. Basamaklara oturuyorduk. İçen 5 kişiden fazla olduğu için kimse birbirini şikayet etmiyordu. Tamam kül görünüyordu ama kim içti belli değil:D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı