9. Sınıf Fizik Soruları

hondaaskkk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba Lise 1.sınıf (9.sınıf) öğrencisiyim. Fiziğim biraz zayıf. Bazı sorularda problem yaşıyorum. Çözemediğim ve emin olamadığım soruları atmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim (malum karantinadan dolayı online eğitimde olduğumuz için sorularda EBA'dan ve çok önemli sorular yardımcı olursanız minnettar kalırım teşekkürler şimdiden). 30 adet soru bulunmakta. Çözebildiklerinizi çözerseniz çok çok minnettar kalırım. Şu anda bu soruları etrafımda sorabileceğim başka arkadaşım veya öğretmenim olmadığı için size soruyorum. Teşekkürler tekrardan.

Herkes bir soruyu anlatıp çözse iyi olur aslında.
Edit: Evet yanlış çözmüşüm o yüzden sildim.

Hocam ödevi öğretmen size, siz de bize kitlemişsiniz resmen. Çözemediğiniz sorular olsa tartışırdık ama resmen tüm ödevi istiyorsunuz.

Eğer gerçekten çözemiyorsanız testi bitir deyince her sorunun çözümü altında yazılı bir şekilde anlatılır. Ancak hoca ödev verdiyse ve bize yaptırmaya çalışıyorsanız, boşuna çabalıyorsunuz.

Tx 15 nasıl çıkıyor acaba? Toplam 10 saniye ya hani.

Benim de cevaplar bunlar. 2. soruyu biraz kendime göre çözdüm pek anlaşılmayabilir.

Herkes bir soruyu anlatıp çözse iyi olur aslında.
Edit: Evet yanlış çözmüşüm o yüzden sildim.
Teşekkürler yinede
kimseyi kandırmak değil amacım önemli bişey olmasa sormazdım yapamadığım için sordum
Hocam ödevi öğretmen size, siz de bize kitlemişsiniz resmen. Çözemediğiniz sorular olsa tartışırdık ama resmen tüm ödevi istiyorsunuz.
daha fazla soru vardı hocam çok kötü olduğu için fiziğim çözemediğimde çok oldu kusura bakmayın
Beni yanlış anlamayın ama sanki çözemediğiniz sorulardan ziyada komple bir testi attınız. Keşke biraz da siz çabalasaydınız.
hocam sorular daha fazlaydı fizikim kötü olduğu için çözemediğimde çok oldu kusura bakmayın

Hiç soru çözemedin mi hepsini bize atmışsın sen direkt uğraşmak istememişsin videolar izle soruyu nasıl çözeceğini öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…