9. Sınıf için Almanca sözlük önerisi

Bevkay

Kilopat
Yer
Mozambik
Daha fazla  
En fazla 50 Tl civarı bütçem var, okula alışma sürecinden dolayı derslere geç başlayabildik. 50-60 TL civarında alacağım en uygun sözlük ne olur? Hoca Daf önerdi fakat stok sorunu mevcut.

Daf sözlüklere baktım şimdi, en az 80-90 tl öğretmeninize bunu iletin yeni kaynak önersin.

En fazla 50 Tl civarı bütçem var, okula alışma sürecinden dolayı derslere geç başlayabildik. 50-60 TL civarında alacağım en uygun sözlük ne olur? Hoca Daf önerdi fakat stok sorunu mevcut.
Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almancayla hiç bir şey öğrenemezsin bu arada.

Daf sözlüklere baktım şimdi, en az 80-90 tl öğretmeninize bunu iletin yeni kaynak önersin.
Cuma gününe istiyor güzel öğretmenimiz, pek anlayışlı bir kadın da değil.
Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almancayla hiç bir şey öğrenemezsin bu arada.
Okuma sınavı tarzında şeyler yapacakmış, eğer 3 defa getirmezsek idareye verecekmiş vs. Siz bir şey önerin, ben sözlümü kurtarayım.

Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almanca'yla hiçbir şey öğrenemezsin bu arada.

Sözlü olayı da gelmişti tabii ben biraz sevmiştim dili merak sarmıştım. Tabii sözlü çalışmada metin falan okutturuyolar telefuz bakıyorlar bla bla tabii çok üst seviye değil ne biliyorsan o zaten ilk sınavlar basit oluyor.

Ortalama bir öğrencinin, 4 yıl boyunca ortalama elinde tutacağı süre 1 saat olan bir sözlüğe ne diye para verdirtirler anlamam. Aynısının mobil app'i var, translate'i var, var da var. Lafa gelince doğayı koruyalım, fiiliyata gelince telefonları ellerinden alıp kağıt ve para israfı yaptıralım.

Para veririm vermesine, vermek istemiyorum. Haftada 2 saat göreceğim bir derse masraf yapmak istemiyorum ki hoca bundan haberdar.
Şimdi söyleyeceğim etik ve legal bir davranış değil fakat sözlüğü Pdf halinde indirip Kadıköy gibi yerlerde kitap veya farklı bir formda bastırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı