Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almancayla hiç bir şey öğrenemezsin bu arada.En fazla 50 Tl civarı bütçem var, okula alışma sürecinden dolayı derslere geç başlayabildik. 50-60 TL civarında alacağım en uygun sözlük ne olur? Hoca Daf önerdi fakat stok sorunu mevcut.
Cuma gününe istiyor güzel öğretmenimiz, pek anlayışlı bir kadın da değil.Daf sözlüklere baktım şimdi, en az 80-90 tl öğretmeninize bunu iletin yeni kaynak önersin.
Okuma sınavı tarzında şeyler yapacakmış, eğer 3 defa getirmezsek idareye verecekmiş vs. Siz bir şey önerin, ben sözlümü kurtarayım.Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almancayla hiç bir şey öğrenemezsin bu arada.
"Maalesef 1 sözlüğe 90 TL verecek param yok" diyebilirsiniz..Cuma gününe istiyor güzel öğretmenimiz, pek anlayışlı bir kadın da değil.
Düzenli olarak bireysel, günlük en az 1 saat Almanca çalışmayacaksan gerek yok bence. Ben Almanca sınavına son gün 20 dakika video izleyip girdim gene 90 aldım zor sormuyorlar yani. Hocanın haftada 2 saat okulda anlattığı Almanca'yla hiçbir şey öğrenemezsin bu arada.
Para veririm vermesine, vermek istemiyorum. Haftada 2 saat göreceğim bir derse masraf yapmak istemiyorum ki hoca bundan haberdar."Maalesef 1 sözlüğe 90 TL verecek param yok" diyebilirsiniz..
Şimdi söyleyeceğim etik ve legal bir davranış değil fakat sözlüğü Pdf halinde indirip Kadıköy gibi yerlerde kitap veya farklı bir formda bastırabilirsiniz.Para veririm vermesine, vermek istemiyorum. Haftada 2 saat göreceğim bir derse masraf yapmak istemiyorum ki hoca bundan haberdar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.