9. Sınıf için Bireysel Çalışma Programı Hazırlama

Abrahan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaş ben 8. sınıfta çok iyi bir öğrenciydim fakat lisede çok fazla yalpaladım. Sizden şey isteyeceğim. Aslında ders çalışma programı dedim ama verimli sınav ve ders puanı için her şeyi önerebilirsiniz. Puanımı 450 civarına yükseltmek istiyorum. Ne yapmam gerek?
Mesela benim normal puanım 420-430 gibi geliyor. Bu alanda tecrübesi olan arkadaşlar lütfen cevap vermeden geçmesin. Hatta en ince ayrıntısına kadar anlatın, ben okurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışma programı herkese göre değişir. Standart bir çalışma programı bulmak zordur. Kimi bir dersi çok iyi anlar ondan kalan zamanı eksik olan derse verir. Sen kendini çok iyi bilmen lazım hangi konularda kötüsün. Eksik konularını tamamla. Çıkmış soruları çöz. Deneme sınavlarını çöz. Konu testlerini çöz. Konu tekrarı yap. Kendini dene. Okumanı hızlandır. Bunlar aklıma gelenler kendini biraz anlatırsan aklıma gelen teknikleri söylerim. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar.

Benim TEOG puanım 453. Okula iyi bir şekilde girdim fakat derslerimde bayağı düşüş yaşadım. Geçen sene ortalaması 99.97 olan matematikten ilk yazılım 47. İkincisinden de fazla birşey beklemiyorum. Açıkçası puanını 9.sınıfta yükseltmek bayağı zor. En zor senelerden biri 9. Düzenli çalış, tekrar yap, anlamadığın konulara yoğunlaş, yanlış yaptığın şeyleri öğretmenlerine danış. Yapılabilecek tek şey bunlar açıkçası.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı