T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 676 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 UygarTR dedi: Ortaokul arkadaşım var 1 adet ama bölüm seçince sınıflar değişecek mi? MEB yeni yönetim Bize çok sağlam girecekler onu farkettim Okul 8 de başlıyor 5-6 gibi bişeyde bitiyor Ek olarak dostcuyum direk ilk gün tüm sınıfla anlaşıcam. Genişletmek için tıkla... Evet mesleğe gittiysen mesela bilişim seçtin 9/B olacaksın. Piastri dedi: Sistem değişti artık 50 ortalama ve üstü yetmiyor artık 4 dersten kalırsan (isterse ortalaman 70 olsun) yine kalıyosun sınıfta. Genişletmek için tıkla... kötü olmuş baya. bende son sınıfım bilmiyordum. Piastri dedi: Sistem değişti artık 50 ortalama ve üstü yetmiyor artık 4 dersten kalırsan (isterse ortalaman 70 olsun) yine kalıyosun sınıfta. Genişletmek için tıkla... kötü olmuş baya. bende son sınıfım bilmiyordum. Artık kalmamaya çalışıcaz
UygarTR dedi: Ortaokul arkadaşım var 1 adet ama bölüm seçince sınıflar değişecek mi? MEB yeni yönetim Bize çok sağlam girecekler onu farkettim Okul 8 de başlıyor 5-6 gibi bişeyde bitiyor Ek olarak dostcuyum direk ilk gün tüm sınıfla anlaşıcam. Genişletmek için tıkla... Evet mesleğe gittiysen mesela bilişim seçtin 9/B olacaksın. Piastri dedi: Sistem değişti artık 50 ortalama ve üstü yetmiyor artık 4 dersten kalırsan (isterse ortalaman 70 olsun) yine kalıyosun sınıfta. Genişletmek için tıkla... kötü olmuş baya. bende son sınıfım bilmiyordum. Piastri dedi: Sistem değişti artık 50 ortalama ve üstü yetmiyor artık 4 dersten kalırsan (isterse ortalaman 70 olsun) yine kalıyosun sınıfta. Genişletmek için tıkla... kötü olmuş baya. bende son sınıfım bilmiyordum. Artık kalmamaya çalışıcaz
U UygarTR Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hosting Sahibi 11 Eylül 2023 #12 Tyrex00 dedi: Evet mesleğe gittiysen mesela bilişim seçtin 9/b olacaksın. Kötü olmuş bayağı. Bende son sınıfım bilmiyordum. Kötü olmuş bayağı. Bende son sınıfım bilmiyordum. Artık kalmamaya çalışacağız Genişletmek için tıkla... Evet b deyim ancak Anadolu'ya geçiş sağlayacağım 9. sınıfta sigaraya başlamak istemiyorum diyeyim sözü size bırakayım okulun durumu... Abidinpaşa meslek*
Tyrex00 dedi: Evet mesleğe gittiysen mesela bilişim seçtin 9/b olacaksın. Kötü olmuş bayağı. Bende son sınıfım bilmiyordum. Kötü olmuş bayağı. Bende son sınıfım bilmiyordum. Artık kalmamaya çalışacağız Genişletmek için tıkla... Evet b deyim ancak Anadolu'ya geçiş sağlayacağım 9. sınıfta sigaraya başlamak istemiyorum diyeyim sözü size bırakayım okulun durumu... Abidinpaşa meslek*