9. sınıf kimya sorumluluk sınavları nasıl işler?

pchamA

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 9. sınıfta kimya ve tarihten kaldım ve bize bugün kagıt verdiler ve iki sınav da yarına. Bu sınavların konusunu bilmiyorum ve 1 gün öncesinden mi haber verilir anlamış değilim. Sınıftakilerin çoğu dersten kaldı ama onlarda sorumluluk sınavı gözükmüyor. Ben o kadar konuyu yetiştirmemin mümkunatı yok. Biri açıklık getirsin. e-Okul'dan baktım ikisinde de sorumlu yazıyor. Bu ne demek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 9. sınıfta kimya ve tarihten kaldım ve bize bugün kagıt verdiler ve iki sınav da yarına. Bu sınavların konusunu bilmiyorum ve 1 gün öncesinden mi haber verilir anlamış değilim. Sınıftakilerin çoğu dersten kaldı ama onlarda sorumluluk sınavı gözükmüyor. Ben o kadar konuyu yetiştirmemin mümkunatı yok. Biri açıklık getirsin. e-Okul'dan baktım ikisinde de sorumlu yazıyor. Bu ne demek?
kanka yeni sistem getirdiler bende aynı şekildeyim 1 ders ver üzerinden kalınca sorumluluk sınavına giriyorssun yani son gece çalışmak zorunda kaldım bende ama kolay soruyolar genelde geçersin

Bende yarın kimya gireceğim ve şöyle bir test buldum buna benzer çıkar diye düşünüyorum (link güvenli) 2021-Kimya-9-Sorumluluk-Sınavı-Soruları.docx

Technopat Haberler

Geri
Yukarı