alpersamur3 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 156 21 Temmuz 2020 #1 Lise 1'e geçtim. Bir çocuk bana lisede kodlama eğitimi verilecek dedi. Bu ne kadar doğru ?
Çözüm 55superx 21 Temmuz 2020 Alpersamur1234567890 dedi: Lise 1'e geçtim. Bir çocuk bana lisede kodlama eğitimi verilecek dedi. Bu ne kadar doğru ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar dersi müftedatında temel olarak Python dili öğretiliyor. Yani doğru ama hangi okul ne kadar ciddiye alır bilemem Alpersamur1234567890 dedi: Meslekte veriliyor diye biliyorum. Fen veya düz lisede veriliyor mu ? Genişletmek için tıkla... Veriliyor.
Alpersamur1234567890 dedi: Lise 1'e geçtim. Bir çocuk bana lisede kodlama eğitimi verilecek dedi. Bu ne kadar doğru ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar dersi müftedatında temel olarak Python dili öğretiliyor. Yani doğru ama hangi okul ne kadar ciddiye alır bilemem Alpersamur1234567890 dedi: Meslekte veriliyor diye biliyorum. Fen veya düz lisede veriliyor mu ? Genişletmek için tıkla... Veriliyor.
KS KS alpersamur3 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 156 21 Temmuz 2020 #11 55superx dedi: Bilgisayar dersi müftedatında temel olarak Python dili öğretiliyor. Yani doğru ama hangi okul ne kadar ciddiye alır bilemem Veriliyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah python öğretirler zaten şimdiden kendim başladım orta düzeydeyim Artı 0 Eksi
55superx dedi: Bilgisayar dersi müftedatında temel olarak Python dili öğretiliyor. Yani doğru ama hangi okul ne kadar ciddiye alır bilemem Veriliyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah python öğretirler zaten şimdiden kendim başladım orta düzeydeyim
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Temmuz 2020 #12 Veriliyor ama berbat. Giris seviyesini bile 1 donemde bitiremediler, zaten cok da umrumda degildi de. Yerine matematik vs. koysalar daha iyi olurdu. Artı 0 Eksi
Veriliyor ama berbat. Giris seviyesini bile 1 donemde bitiremediler, zaten cok da umrumda degildi de. Yerine matematik vs. koysalar daha iyi olurdu.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 21 Temmuz 2020 #13 Meslek liselerinde 2020-2021 itibariyle meslek dersleri 10.sınıftan 9.sınıfa düştü. Bilişim bölümünü seçerseniz 9.sınıfta programlama dersi verilir. Diğer okulları bilmiyorum. ferhatgec dedi: Veriliyor ama berbat. Giris seviyesini bile 1 donemde bitiremediler, zaten cok da umrumda degildi de. Yerine matematik vs. koysalar daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Okulda verilen ders ile bir yere gelmek çok zordur. Bilişimci dediğin zaten okul harici kendini geliştirir. Yapmıyorsa zaten öylesine okumuştur. Artı 0 Eksi
Meslek liselerinde 2020-2021 itibariyle meslek dersleri 10.sınıftan 9.sınıfa düştü. Bilişim bölümünü seçerseniz 9.sınıfta programlama dersi verilir. Diğer okulları bilmiyorum. ferhatgec dedi: Veriliyor ama berbat. Giris seviyesini bile 1 donemde bitiremediler, zaten cok da umrumda degildi de. Yerine matematik vs. koysalar daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Okulda verilen ders ile bir yere gelmek çok zordur. Bilişimci dediğin zaten okul harici kendini geliştirir. Yapmıyorsa zaten öylesine okumuştur.