9. sınıf konuları kaç günde biter?

Woaax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,9. sınıfım. 1. dönem pek çalışmadım sadece sınava son 1 gün kala çalışırdım. Fakat artık 10. sınıfta güzel bir okula gitmek için 9. sınıf notumu çok fena yükseltmem gerekli olduğunu anladım,1. dönem konularını temelden alarak kaç haftada bitirebilirim? Bu süreçte okulla birlikte de gideceğim tabii ki. Sizden ricam mesaj kasmak için değil, bu konulara hakimseniz cevaplayın çok teşekkür ediyorum.

Merhaba,9. sınıfım. 1. dönem pek çalışmadım sadece sınava son 1 gün kala çalışırdım. Fakat artık 10. sınıfta güzel bir okula gitmek için 9. sınıf notumu çok fena yükseltmem gerekli olduğunu anladım,1. dönem konularını temelden alarak kaç haftada bitirebilirim? Bu süreçte okulla birlikte de gideceğim tabii ki. Sizden ricam mesaj kasmak için değil, bu konulara hakimseniz cevaplayın çok teşekkür ediyorum.
3-4 haftada günlük 2.5 saat sadece konu çalışırsan bence biter bende 9.sınıfım.

3-4 haftada günlük 2.5 saat sadece konu çalışırsan bence biter bende 9.sınıfım.
3 haftada rahat bitirirsin bence

Ben ortaokul başarı puanı ele alınıyor diye biliyorum sağ ol bilgi için kontenjanı nasıl görüyoruz ayrı bir kontenjanmı açılıyor?

e-Devlet'e validen giriş yapıp nakil kısmına gelince kontenjanını görmek istediğin okulu seçip görebiliyorsun diye biliyorum en azından ben birkaç ay önce öyle yapıyordum.

Arkadaşlar başka yardım edebilecek var mı?

Kaynağa gerek yok bence her dersin olduğun bir test kitabı al sınav yayınları var matematik için ayrı almanı öneririm mikroorjinal yayınları çok güzel onların fasikül şeklinde olan kitabını al program oluştur kendine okul derslerınle onu ılerlet 5-6 haftada hallolur diye düşünüyorum.

Kaynağa gerek yok bence her dersin olduğun bir test kitabı al sınav yayınları var matematik için ayrı almanı öneririm mikroorjinal yayınları çok güzel onların fasikül şeklinde olan kitabını al program oluştur kendine okul derslerınle onu ılerlet 5-6 haftada hallolur diye düşünüyorum.
Hocam program oluşturmak istiyorum ama hiç oluşturamıyorum ya

Başka önerisi olan?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı