9. sınıf matematiği yapamamak

• Konuyu başlatan Ozi01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.307

Ozi01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şu anda bunları yazarken az önce matematik ödevimi yapmaya çalıştım. Ve şu anda küplere binmiş durumdayım. Bir tane konuyu kaçırdım ve şu anda bu föyü yapamıyorum yapamadığım içinde hırslanıp kendimi üzüyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum nasıl ders çalışacağım bilmiyorum yani tam olarak 9'a geçince bir alışkanlık oturtmadım ve ben sayısal okumak istiyorum. Zaten 1 ay sonra sınavlar başlacak sürem çok mu az kaldı onu bilmiyorum okula gidince modum düşüyor uykum geliyor sınıfın havası zaten bunaltıcı hiç sevmedim liseyi yani ne yapacağım bilmiyorum.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Şu anda bunları yazarken az önce matematik ödevimi yapmaya çalıştım. Ve şu anda küplere binmiş durumdayım. Bir tane konuyu kaçırdım ve şu anda bu föyü yapamıyorum yapamadığım içinde hırslanıp kendimi üzüyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum nasıl ders çalışacağım bilmiyorum yani tam olarak 9'a geçince bir alışkanlık oturtmadım ve ben sayısal okumak istiyorum. Zaten 1 ay sonra sınavlar başlacak sürem çok mu az kaldı onu bilmiyorum okula gidince modum düşüyor uykum geliyor sınıfın havası zaten bunaltıcı hiç sevmedim liseyi yani ne yapacağım bilmiyorum.

Sen bir de 11. sınıfta trigonometri'yi gör kafayı yersin :D, 9 neki.

9. sınıf matematiği diye bir şey yok konular 8. sınıfın konuları aynı şeyler görülüyor neredeyse ilk ünite tamamen öğrencinin ortaokulda gördüğü şeyler.

9.Sınıf yolun daha çok başındasın. Boşuna kendine kızma 1 ay çalışmak için gayet yeterli bir süre. Ayrıca Matematik de bir sürü konu var senin yapamadığın konu olursa zaten ondan max 2 soru çıkacak. Son olarak benim şahsi görüşüm MEB'in hazırladığı sınavlar daha kolay. Bol Şans

Dersleri dinleyemiyorum uykum geliyor oysaki uyuyorum da yani liseye geçince oldu bu bunu engellememin bir yolu var mı?

9. sınıf matematiğin üstünde durmaya çok gerek yok yksde sana 11. sınıf matematiği derece yaptırır. Zaten tyt çalışmaya başladığın anda 9.sınıf matematiğiyle çok bir alakasının olmadığını göreceksin. morslini yüksek tut yapabildiğini yap ve 11. sınıfı tam dolu bir şekilde geçir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı