9. sınıf matematik için YouTube kanalı tavsiyesi

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. LGS'den 453 puan aldım iptal edilen soru ile birlikte ama şu model de çok garip bize denk geldi. Matematik sınavı için sadece bunu sayarsak 3 günüm var, ve hangi YouTube kanalları izlenebilir hiçbir fikrim yok. Ondan dolayı sizden öneriler almak istiyorum arkadaşlar, matematik için böyle konuyu anlaşılabilir anlatan, sorularla destekleyen bildiğiniz, güzel, bilinen bir hoca var mı?

Şöyle ki sizin yeni müfredatınıza göre henüz içerik üreten hocalar pek yok. Sizin için baktım kaliteli hocalardan bıyıklı matematik kanalının konu videoları var. Oradan anlamadığınız konuları izleyebilirsiniz.Diğer sınava önceden hazırlanmak için takipte kalabilirsiniz sağlam hocadır kendisi.

Sınava hazırlık videosu olarak da bana göre piyasanın en iyisi olan Mert Hoca'nın sınava hazırlık videoları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Mert Hoca,Eyüp B Matematik Geometri ve Kenan Kara ile Geometri kanallarını sizin müfredatınıza uyumlu içerikler yaptıklarında haberdar olmak için mutlaka takip edin. Kendileri piyasanın üstatlarıdır.

Aldığınız puandan ötürü tebrik ederim iyi çalışmalar.

Şöyle ki sizin yeni müfredatınıza göre henüz içerik üreten hocalar pek yok. Sizin için baktım kaliteli hocalardan bıyıklı matematik kanalının konu videoları var. Oradan anlamadığınız konuları izleyebilirsiniz.Diğer sınava önceden hazırlanmak için takipte kalabilirsiniz sağlam hocadır kendisi.

Sınava hazırlık videosu olarak da bana göre piyasanın en iyisi olan Mert Hoca'nın sınava hazırlık videoları var.

Not: Mert Hoca,Eyüp B Matematik Geometri ve Kenan Kara ile Geometri kanallarını sizin müfredatınıza uyumlu içerikler yaptıklarında haberdar olmak için mutlaka takip edin. Kendileri piyasanın üstatlarıdır.

Aldığınız puandan ötürü tebrik ederim iyi çalışmalar.

Hocam peki Rehber matemaitk i önerir misiniz

Hocam peki rehber matemaitk i önerir misiniz?

Ben 9 ve 10'un başındayken izliyordum. Hocamıza saygısızlık olsun istemem ama ben önermiyorum. Anlatımı iyi ancak yukarıda bahsettiklerim yine benim görüşümce çok daha kaliteli ve kapsamlı içerikler üretiyor. Fakat rehber mat izleyerek iyi bir derece yapan tanıdıklarım da yok değil tabii ki. Biraz daha sana kalmış bir şey ama ben incelemeyi yaparken kullandıkları kaynakların soru çeşitliliği ve kalitesini ele almaya çalışıyorum. Rehber matematik benim önerdiğim hocaların gerisinde kalıyor bu noktada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı