9. sınıf matematik projesi sözlü notuna mı eklenir?

sanche

Femtopat
Daha fazla  
9. sınıfım ve matematikten proje aldım fakat matematik sözlülerim girilmiş. Proje notum e-Okul'a girilmemiş. Proje notu sözlülerle eklenerek sözlü notuna mı giriliyor yoksa ayrı olarak proje notu da giriliyor mu? Bi'de matematik ortalamam 74. Proje de 50 üstü girilirse genel ortalamayı ne kadar etkiler?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. sınıfım ve matematikten proje aldım fakat matematik sözlülerim girilmiş. Proje notum e-Okul'a girilmemiş. Proje notu sözlülerle eklenerek sözlü notuna mı giriliyor yoksa ayrı olarak proje notu da giriliyor mu? Bi'de matematik ortalamam 74. proje de 50 üstü girilirse genel ortalamayı ne kadar etkiler?

Mobilden bakıyorsan orada gözükmüyor. Ailenin e-Devlet'i ile bilgisayardan bak.
50'nin ne kadar üstü? 80 civarı girerse artar 70 civarı girerse düşer.

Mobilden bakıyorsan orada gözükmüyor. Ailenin e-Devlet'i ile bilgisayardan bak.
50'nin ne kadar üstü? 80 civarı girerse artar 70 civarı girerse düşer.
70 80 girer büyük ihtimal

9. sınıfım ve matematikten proje aldım fakat matematik sözlülerim girilmiş. Proje notum e-Okul'a girilmemiş. Proje notu sözlülerle eklenerek sözlü notuna mı giriliyor yoksa ayrı olarak proje notu da giriliyor mu? Bi'de matematik ortalamam 74. Proje de 50 üstü girilirse genel ortalamayı ne kadar etkiler?
Yanıt veren herkese teşekkürler

9. sınıfım ve matematikten proje aldım fakat matematik sözlülerim girilmiş. Proje notum e-Okul'a girilmemiş. Proje notu sözlülerle eklenerek sözlü notuna mı giriliyor yoksa ayrı olarak proje notu da giriliyor mu? Bi'de matematik ortalamam 74. proje de 50 üstü girilirse genel ortalamayı ne kadar etkiler?

Proje notunuz sanırsam 2.sözlünüzdü. Yani benimkiler öyle. Sizde farklı bir yere giriliyor mu bilmiyorum. Ama proje diye farklı bir yer yok. Direk sözlü kısmına girilir.

Proje notunuz sanırsam 2.sözlünüzdü. Yani benimkiler öyle. Sizde farklı bir yere giriliyor mu bilmiyorum. Ama proje diye farklı bir yer yok. Direk sözlü kısmına girilir.
Proje diye ayrı bir yer var hocam. Sizin hocanız öyle yapmıştır, normalde proje notlarının "proje" not girişi kısmına girilmesi gerek ve sadece e-devlet üzerinden görebilirsiniz.

Proje notları öğrenciler tarafından görülmüyor sanırım, benim de kimyada projem vardı hoca G girdi kimya ortalaması yarıya düştü ama proje falan yazmadı.

Proje diye ayrı bir yer var hocam. Sizin hocanız öyle yapmıştır, normalde proje notlarının "proje" not girişi kısmına girilmesi gerek ve sadece e-Devlet üzerinden görebilirsiniz.

e-Okul üzerinde proje kısmı yok bende. Normalde olması gerekiyor sanırım ama emin değilim.

Screenshot_20240611_130056.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı