9.sınıf matematik sınavları kolay mı?

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın matematik sınavım var ve çalışmaya üşeniyorum :D Çünkü dersi sevmediğim için daha doğru olur...
Dersi dersde dinliyorum, sizce yapabilir miyim?

Arkadaşlar yarın matematik sınavım var ve çalışmaya üşeniyorum :D Çünkü dersi sevmediğim için daha doğru olur...

Nasıl bir okulda okuyorsun dostum proje okulları mı yoksa harici mi, eğer projeyse hocan birazcık zor sorabilir ama konular çok zor değil yani halledersin bence.

Arkadaşlar yarın matematik sınavım var ve çalışmaya üşeniyorum :D çünkü dersi sevmediğim için daha doğru olur...

Dersi dinliyorsan bir tekrar yapsan konuları yeterli ben öyle yaparak 70 aldım.

Dersi derste dinlemek pek çok derste iş görür ama matematik gibi bir derste yüksek not alabileceğiniz kadar etki ettiğini düşünmüyorum. Bugün biraz da olsa baksanız daha yüksek alabilirsiniz hocam. Geçer not alırsınız ortaokuldan da az da olsa yatkınlık varsa 70 civarı alırsınız bence

9. sınıf lisede en kolay sınıf. Fakat ders içerikleri konuları çok önemli. Ön lisans düşünüyorsan yani kısaca sadece 2 yıl üniversite okuyacağım yeter diyorsan sadece 9 sınıf konularından çıkıyor. Birkaç konu sadece 10 sınıftan çıkıyor. Bu yüzden temeli oturtmak için en çok gayret edilmesi gerekilen sınıf 9. sınıftır. Sonradan pişman olmamak için daha da çalışmalısın. Üşenirsen şimdiden var ya pes et daha iyi. :D

9. sınıf lisede en kolay sınıf. Fakat ders içerikleri konuları çok önemli. Ön lisans düşünüyorsan yani kısaca sadece 2 yıl üniversite okuyacağım yeter diyorsan sadece 9 sınıf konularından çıkıyor. Birkaç konu sadece 10 sınıftan çıkıyor. Bu yüzden temeli oturtmak için en çok gayret edilmesi gerekilen sınıf 9. sınıftır. Sonradan pişman olmamak için daha da çalışmalısın. Üşenirsen şimdiden var ya pes et daha iyi. :D
LGS’den sonra çalışmak istemiyorum. Çok yoruldum

Ortaokul da bile zorlanıyorsan Lise de ne olur bilemiyorum. Matematik ortalama canavarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı